Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Morče a velký problém

Od: kopajka odpovědí: 9 změna:

Ahoj mám velkej problém! Morčata jsem včas neodělila myslela sem že sem koupila 2 holky ale jedna byla kluk! Tak se nejspíš spářili ale jsou to sourozenci! A je nejspíš těhotná! Co mám dělat?*nevi* Jak se ty mimča narodí! Budou mít nějaké hodně velké rady! Ach jo poradte co ted? Předem díky .

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud se potvrdí , že bude mít mladé, tak by bylo vhodné je rozdělit, aby samička měla klid. Vady by mít potomci neměli. Jsou doufám bez PP.

des*

Vůbec žádný,natož velký problém nevidím,Na to že jsou příbuzní z hlediska plemenitby není na závadu.Příroda to tak nebere .Vady mít nebudou,akorát jich bude víc.Jak píše brunecová-rozdělit zavčas,než se narodí mladí,ony morčáci jsou velice čilí,samice "se nechá"hned po porodu.:D

kopajka
hodnocení

Ani žadne deformace nebo tak?

kopajka
hodnocení

Rozdělení jsou. A vážně oni jsou z jednoho vrhu takže ty mimísci žádný vady mít nebudou? Opravdu ne? Jestli ne tak to je dobrý no.

lidus*
hodnocení

0x

Degenerativních vad se nemusíte obávat, u morčat se na příbuzenské vztahy nehledí a klidně se spáří matka + syn. Před porodem dejte samce pryč, hrozilo by, že mladé roztahá a také samička je ihned po porodu připravená k páření a to by jste za chvíli měla těch morčat 100.

almira*

Morčata jsou v tomto nenáročná a pohodová. Nechávám samce a samici u sebe. O mladé se starají společně. Bez potíží jsou i s králíky. Morčata jsou opravdu nenáročná na životní podmínky :)

kopajka
hodnocení

Ale toje segra a bracha se spolu spářili! TAk doufám že mládata budou normalní a bez nejakych degeneraci nebo snad jo?

binka*

Kopajko, čtyři rádcové Vám tvrdí, že se nic neděje, že u morčat je to normální. Proč pořád nevěříte?!

Navštivte tedy veterináře, když jste takový nevěřící Tomáš!*bum*

kopajka
hodnocení

Pardon. Děkuji všem že ste mi pomohli já jsem se furt bála aby se nenarodili nějaký např. s jedním okem atd.. To bych je pak musela nechat utratit*plac*. as tak tohohle sem se nejvíc obávala. Ale jinak opravdu moc děkuji všem že jste mi to řekli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]