Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zařídit klec pro králíka?

Od: zajdicek odpovědí: 2 změna:

Ahoj mám dotaz. Jak zařídit klec pro králíčka? Jakou vybrat velikost? Co do ní dát? Jaké hračky? Nějaký domeček nebo nějaké patro? Prosím poradte.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gp*
hodnocení

0x

Králíček není tak náročný. Velikost klece vyberte podle velikosti králíčka, podle svých financí a podle místa, kolik na ní máte. Čím větší, tím lepší. Na dno klece dejte hobliny nebo korkovou drť. Místo hraček raději kvalitní stravu a vitamínové doplňky a něco na hryzání - tvrdý chléb, minerální kámen nebo větvičky. Domeček ani patro bych nedávala.

kischona
hodnocení

0x

Doporučuji se pořádně porozhlédnout po internetu, jistě se tam nachází spousta fun stránek..například tato kralici.cz/... kde se dozvíte spoustu užitečných informací...já osobně dělám na zakázku takové hračky pro jiné hlodavce, ale kamarádce jsem dělala něco podobného pro králíčka kischona.rajce.idnes.cz/... kischona.rajce.idnes.cz/... a úspěch to u Elinky (ten králíček) mělo...tak třeba jsem vás inspirovala

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]