Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moc aktivní želvy

Od: fiik* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den mám takový dotaz mám dvě vodní želvy jednu mám rok a půl a druhou mám necelí rok obě jsou zravé a všechno ale zdají se mi moc aktivní (možná je to dobře) když byla ta první želva sama tak nebyla tak aktivní tedka obě rejdí po dně hrabou v kamenech a když sem tam měl vetší kameny tak v noci to byl rachot jak něco. Žrat dostavají každý den bud granule nebo sušený ryby nebo živé, kuřecí maso,okurek, ledový salát. Tak nevim no jestli máte někdo skušenosti s chovem želv tak prosím řekněte co dělám špatně nebo jestli je to normální protože ona se ani moc dlouho slunit nevidrží vím co má známá ževlu tak tá je vypláclá nad žárovkou klido půl dne.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

borax*
hodnocení

0x

Kolik stupňů máte pod žárovkou, možná je tam dost teplo, jaká je teplota vody?

fiik*
hodnocení

Pod žárovkou je cca 40 stupnů a teplota vody je 25

borax*

Voda je ok, ale pod žárovkou nechejte 35°C, trochu ji zvedněte. 40 je dost, nejspíš tam proto dlouho nevydrží...

fiik*
hodnocení

No ono je to spíš tím že dneska mi tam rupla žárovka a musel sem tam dat místo 25W tak 40W takže zítra se snad dostanu někam do elektra tam si musím koupit zasobu žárovek (bodovky). Ono když je tam tá 25 tak je tam nak okolo 30

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]