Ahoj.Chtěla bych si pořídit NO(německého ovčáka).Ale nikde ho nemůžu sehnat.Jsem z Moravskoslezského kraje,tak se chci jen zeptat jestli někdo nevíte o nějaké chovatelské stanici v tomto kraji.Budu ráda když mi jakkoliv pomůžete.Můžete psát sem a nebo na e-mailovou adresu:Linini@seznam.cz Předem díky!
Pejsků je všude spousta. Stačí se mrknout do inzetátů, stránek psích útulků anebo i na zmíněné chovné stanice. Projdi si třebas tento výsledek hledání z Goolu: www.google.com/search?hl=cs&q=n%C4%9Bmeck%C3%BD+ov%C4%8D%C3%A1k+chovn%C3%A1+stanice&btnG=Hledat&lr= Pokud by to nešlo, tak zadej do vyhledávání tyto klíčová slova (případně si je dopň): německý ovčák chovná stanice Jak jednoduché.
chovnych stanic je cela rada ktere se potom deli na dve skupiny na pracovni psi a exteriove psi
u tech pracovnich se vice klade duraz na povahove vlastnosti a exteriovych vice na krasu
u pracovnich plemen prevysuje barva vlkoseda a celocerna coz u exteriovych jsou tyhle zbarveni vyjimky chtel bych rict ,ze NO exteriaci v cz nejsou na dobre urovni par za to nasi pracovni psi jsou vyhlaseni v celem svete. hartis.cz/... jedna znasich nejuznavanejsich chov.stanic na slovensku je to dlharoven.com/... ale ziskani stenete u tehle chov.stanic neni jednoduche
pokud chcete opravdu nejvysi kvalitu musite do nemecka ci italie cena okolo 1000 eu
vikacka co vlastne chces? Chlupatyho psa nebo potkana nebo vlcaka kam budou smerovat dalsi tvoje dotazy?
vikacka*
Co ti je potom?Chtěla jsem velkého chlupatého psa=NO NEBO ČSV,víš!?!A protože jsem doma měla vždycky alespoň tři zvířata,tak chci!PSA! a!POTKANA! óóóóóóó jak jednoduhé!:D
8976*
jo a hlavně nevolej Kubišce nebo Srstkovi, a když zavoláš tak řekni že velkýho tak pro čtyři
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.