Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradťe

Od: vikacka* odpovědí: 7 změna:
Ahoj.Chtěla bych si pořídit NO(německého ovčáka).Ale nikde ho nemůžu sehnat.:(Jsem z Moravskoslezského kraje,tak se chci jen zeptat jestli někdo nevíte o nějaké chovatelské stanici v tomto kraji.Budu ráda když mi jakkoliv pomůžete.Můžete psát sem a nebo na e-mailovou adresu:Linini@seznam.cz
Předem díky!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Pejsků je všude spousta. Stačí se mrknout do inzetátů, stránek psích útulků anebo i na zmíněné chovné stanice. Projdi si třebas tento výsledek hledání z Goolu:
www.google.com/search?hl=cs&q=n%C4%9Bmeck%C3%BD+ov%C4%8D%C3%A1k+chovn%C3%A1+stanice&btnG=Hledat&lr=
Pokud by to nešlo, tak zadej do vyhledávání tyto klíčová slova (případně si je dopň):
německý ovčák chovná stanice
Jak jednoduché.

piter*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

chovnych stanic je cela rada ktere se potom deli na dve skupiny na pracovni psi a exteriove psi

u tech pracovnich se vice klade duraz na povahove vlastnosti a exteriovych vice na krasu

u pracovnich plemen prevysuje barva vlkoseda a celocerna coz u exteriovych jsou tyhle zbarveni vyjimky chtel bych rict ,ze NO exteriaci v cz nejsou na dobre urovni par za to nasi pracovni psi jsou vyhlaseni v celem svete. hartis.cz/... jedna znasich nejuznavanejsich chov.stanic na slovensku je to dlharoven.com/... ale ziskani stenete u tehle chov.stanic neni jednoduche

pokud chcete opravdu nejvysi kvalitu musite do nemecka ci italie cena okolo 1000 eu

jinak zde mate seznam chov,stanic urcite si vyberete katalog.seznam.cz/...

vikacka*
hodnocení

Diky všem za rady:))
vikacka co vlastne chces? Chlupatyho psa nebo potkana nebo vlcaka kam budou smerovat dalsi tvoje dotazy?
vikacka*
hodnocení

Co ti je potom?Chtěla jsem velkého chlupatého psa=NO NEBO ČSV,víš!?!A protože jsem doma měla vždycky alespoň tři zvířata,tak chci!PSA! a!POTKANA! óóóóóóó jak jednoduhé!:D
8976*
jo a hlavně nevolej Kubišce nebo Srstkovi, a když zavoláš tak řekni že velkýho tak pro čtyři
vikacka*
hodnocení

se někdo snažil být vtipný?Tak jo no:Ha,ha,ha!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]