Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Váha jorkšírka

Od: horiska* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,máte někdo zkušenost s váhou jorkšírka?Nám táhne na čtvrtý měsíc a naše váha je 1,5kg.Je to moc,nebo se vejdeme do standardu?Děkuji za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kt8d5*
hodnocení

3x

Váš jorkšíráček je tak trochu papavej;) ale standard v dospělosti je cca 3 kg, takže máte rezervu. Teď sice na to není ta správná roční doba ale občas sundejte něžně Vašeho broučka z gauče (z postele, z náručí páníčka atd.) a ať se trošku proběhne venku. Ale do roka bych tu váhu nějak vehementně nezkoumal, spíš tak lehce hlídal. A často hladit, to u pejska uvolňuje endorfiny, které mají blahodárný vliv na jeho látkovou výměnu:-P.

horiska*
hodnocení

Včera jsem ho vzala ven,běhal venku jak pominutej a docela dlouho procházka cca kilometr a hladím jak můžu,pač je to můj mazlíček.Dostává dvakrát denně po menších dávkách granulky Royal Canin.Snad nepřeroste,ale moc děkuji za radu :)

marenka*

*palec*Jen bych ještě dodala, podle vlastní zkušenosti. Přejděte ze štěněcích granulek na dospělácké už na 1 roce. U malých plemen to není problém, pejskovi to neublíží. Názory veterinářů se různí, někteří říkají na roce, někteří na dvou. Mám dva psy. Jeden byl na výživných štěněcích do 2 let a je to buřt, druhý byl do roka a drží si krásně linii. *ua*

chimera*
hodnocení

0x

Ja mam holku,jorksirku je ji 8 mesicu a ma presne kilo,a myslim si,ze je to moc malo,je strasne drobounka a chtela bych,aby zesilila,hlady ji netrapim,krmeni royal canin,ja kaslu na nejaky standard,jen bych chtela aby byla zdrava.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]