Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Králík v době dovolené

Od: juajda odpovědí: 5 změna:

ahoj mám morčata a chtěla bych ještě králíka a mamka říkala že jo ale nejdřív mi položila otázku co sním bude až někam pojedem. Morčata bych dala babičce ale je mi blbý jí dávat i králíka jelikož bydlí v bytovce. Tak bych se ctěla zeptat jestli je někde ve svitavách nějaký hotel pro králíky atd. Jinak druhý babičce ho dát nemůžu tetě taky ne protože má psi tak nevím komu. Tak jestli je někde blízko svitav ten hotel pro domácí mazlíčky nebo jestli by mi ho pohlídali někde jinde např v zveráku ale to asi ne nebo atd. Předem moc dík::)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pegin*
hodnocení

0x

většinou vám i hlodavce pohlídají v psích a kočočích hotelech,zkuste se zeptat v těchto hotelech ve vašem okolí,např. po mailech se informujte

hodnocení

0x

Proč je blbý mít králíka v bytovce? Já bydlím v Brně v sedmém patře v paneláku na sídlišti a taky máme králíka. A psa (velkýho). A nikomu to divné není, natož nám. On králík je ideální zvíře do malých prostor a bytovek.

juajda
hodnocení

jo jenomže ten by nebyl u nás ale u babičky a mě to je blbý jí tam nastěhovat 3 morčata a 1ho králíka. Nemyslíte snad?

No, moje děti nastěhovali v létě k babičce 4 morčata a 1 králíka *smich* Morčata babička vydejchala, králíka dost obtížně, neb je to malá URÁŽLIVÁ bestie. Králík, ne babička. Morčata člověk nechá přes víkend doma se zásobou jídla a sena a ony se mohou pominout radostí, když se člověk vrátí. Králíka teoreticky taky doma přes víkend nechat může, ale ten mu to pak nedaruje *cert* Ten náš (půjčený ze školy) ve chvíli uraženosti jenom za mnou chodil jak pejsek a kousal mne do nohou (do klece jsem se ho v takové chvíli neodvažovala vrazit, abych přitom nepřišla o prsty na rukou). Kamarádky králík ve chvíli uraženosti chodí čůrat do postele. Druhé kamarádky králík pro změnu po bytě rozkousává, co se dá. Na TOHLE si vždycky vzpomenu, když ve zverimexu slintám nad "vuostomijým kuájíčkem" :D

hodnocení

0x

juajda má skvělou maminku! Úžasné, jak snadno se dá dítěti okusit pocit zodpovědnosti a přemýšlení v širších souvislostech.*jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]