Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může kočka kuřecí kůže?

Od: army666* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den

Mám doma koťátko britské modré kočky.

K jídlu má granule pro koťata, ale rád bych jí to zpestřil krmením metodou BARF.

Něco jsem o tom už přečetl, ale nikde jsem se nodečetl jestli můžu kočce dát kuřecí kůži.

Děkuji za odpovědi

doplněno 13.12.12 08:55:

Tak abych to nějak uzavřel kočky kůže můzou, ale je lepsí je nakrájet na maké kousky, pokud je budete podávat syrové.

Jinak velké kusy doporučuji nechat upéct v troubě pak je znich tvrdší trošku gumová placka a nemůže se stát že by kočce nějak uvízla a začala se dávit.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

2x

Dobrý den.

Kočka je masožravec, má ráda maso a vše od masa. Takže kuřecí kůže kočce určitě neublíží. Máte kotě, kůži mu tedy nakrájejte na malé kousky. ;)

hodnocení

1x

Kočka není blbá. Takže jí to nabídni, a ona to buď bude žrát nebo nebude. To je celé.

army666*
hodnocení

Ano Gips jen co to přemazím aby tam pomřeli nežádoucí bakterie a podobně tak jí to dám a uvidím buď bude chutnat nebo ne.

hodnocení

1x

Netuším, jestli se britské kočky něčím liší, ale pár koček jsem v životě měl a všechny žraly od masa prakticky všechno od chvíle, kdy to dokázaly rozkousat. Občas si i něco ulovily. Žádný problém neměly. Ta nejstarší se dožila v plném zdraví 17 let.

doplněno 05.12.12 08:44:

Kočka Pinďa

Může kočka kuřecí kůže?
tomasgulas

mowla*
hodnocení

0x

Určitě ano...

joudic*
hodnocení

0x

docela by me zajimalo co je metoda BARF, to jako ze to bude pak zvracet nebo ji tim budete davit :) slusne zpestreni *smich* jinak proc by ji nemohla jen je tucna, maximalne se pokadi :) tak ji to priste nedate

army666*
hodnocení

metoda BARF je popsána zde:

baron.cz/...

Je to strava kterou by si kočka ulovila nebo našla v přírodě.

nicozjb*
hodnocení

0x
Jenom si Dovolim poznámku dávejte jedno nebo druhé míchání se nedoporučuje .

miria*
hodnocení

0x

Kůži dát můžete, ale raději ne moc, protože v ní je hodně tuku. Já kupuji našim kočičákům na přilepšenou kuřecí srdíčka nebo žaludky (v supermarketech v balíčku na tácku nebo u řezníka na váhu) Ty pak nakrájím na kousky a udělám jednotlivé porce, které zabalím do potravinové folie a zamrazím. Jinak kočičáci přímo milují syrové hovězí. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]