Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Olizování zdi

Od: horiska* odpovědí: 7 změna:

Mám doma tři a půl měsíční štěně jorkšíra a poslední 5 dní mi olizuje a škrábe zeď.Chci se zeptat,zda to dělá formou hry nebo mu chybí nějaký vitamín?Nikdy předtím nic podobného nedělal *nevi* taky bych se chtěla zeptat,podle Vás jak bude velký,momentálně váží 1,40kg rodiče neměl velké otec vážil 1,80kg a matka 2,20kg.Četla jsem o váze bezpapírových jorkšírů a spousta lidí píše,že se napálili a vyrostli jim docela velcí psi v dospělosti.Ptám se jen ze zvědavosti.Děkuji za odpovědi ;)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na výměnu zubů, si myslím, že je ještě malý. Nudí se?*vtip* Myslím, že mu nechybí nic, jen mu to chutná a je to zábava. :D Ale jak ho to odnaučit, to je na delší přemýšlení. Však vy na něco příjdete. Napište, jak to pokračuje. *cteni*A jak bude veliký, to si nikdo netroufne odhadnout. Nikdo neví, proč jeho předci o průkaz původu, tedy o chovnost přišli. Mohlo to být z mnoha důvodů.

des*
hodnocení

0x

Chybí mu vápník,čím ho krmíš,v granulích by mělo být všechno,dáváš mu tavený sýr?

horiska*
hodnocení

Dostává granulky Royal Canin,tavený sýr jsem nedávala zatím

evinkat*
hodnocení

0x

Dobrý den, kupte mu vápno a přidávejte do jídla. Zřejmě mu chybí vápno - výměna zubů.

marenka*

*bzum* Vápník v tabletách musí být vyvážený s fosforem. Před tímto mě důrazně varoval veterinář.

annyfi*
hodnocení

0x

Taky jsme měli takový problém, ani moc zeď nelízal, jako jí škrabal. Ale je to věc zábavy, musíte psa zabavit něčím jiným a pak dá pokoj. Tresty vám na to nezaberou. Hodně se doporučují jakoby míčky, do kterých vložíte "ňamku" a ono ho to na dost dlouho zabaví. Pokud je sám doma, tak se nudí.

lili65*
hodnocení

0x

Naše kočka líže vápnite desky pod našemi kamny. Takže málo vápníku. Pokud škrábe zeď tak mi připadá jako by chtěl ven

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]