Ahoj.Nedávno jsem scháněla nějakého psa.Nevěděla jsem jakého ale teď už vím.Úúúúplně jsem se zamilovala do Československého vlčáka.Jenže problém je v tom že vůbec nevím kolik stojí,kde ho sehnat a jakou má povahu.Jestli někdo tohoto krásného včáčka chováte nebo víte kde ho sehnat-PROSÍM PROSÍM PROSÍM!Napište na můj e-mail:Linini@seznam.cz
No jo-ale nikde nepíšou cenu.A ty máš Československeho vlčáka?
piter*
stoji neco kolem 8 tisic .
piter*
povahu trochu zdedily po vlku jsou trosku plasi a zrovna na vycvik nejsou idealni tim nerikam ,ze se nedaji vycvicit ,ale osobne uz bych si vzal radeji nemeckeho ovcaka
Ne, to opravdu nemám. Ale přikládám ti adresu na SVĚT ČESKOSLOVENSKÉHO VLČÁKA. Tam najdeš úplně vše, co bys ráda věděla - dokonce i řadu nabídek štěňat. Mimo jiné se tam můžeš podívat na téměř 30.000 fotek i na nějaká videa atd... Ale hlavně tam najdeš mnoho kontaktů přímo na majitele těchto psů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.