Nejste přihlášen/a.
ahoj všem mojému psovi kape z pindika něco jako by hnis je to takové zelenožluté nevite co to je?je to hlavne po ránu,,diky moc
Náš pejsek to taky měl, veterinářkou mi bylo řečeno - zánět předkožky, jak píše rádce nade mnou . Nic vážného to není, podle doktorky to má hodně pejsků... Já na to dostala nějakou spešl vodu a vyplachovala jsem ( ale nic příjemného to nebylo, hlavně můj pes na mě nechápavě koukal co mu tam dělám :D) a po čase to ustoupilo...
Náš pes to míval asi měsíc. Pak to samo zmizelo. Neumím si představit, jak bych se s ním domlouval při ošetřování. S jeho 70ti kg mám problém stříhat zadní pazdrápky, natož tohle.
Středoasijský pastevecký. A malinko nám přerostl, jeho ségra má sotva 55kg, asi jí za mlada ožíral.
Nemá na pindíku štětku dlouhých chlupů? Toto je potřeba ostříhat, aby se mohl sám očistit. A v těch chlupech se drží šurvajz- kvasinky, houby, bakterie. Jakmile toto odstraníte, odezní to samo. Zvláště pak mladým psům se to po ránu dělá. To bude dobré. Já osobně bych psa veterinářem nestresovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.