Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je?

Od: chuta* odpovědí: 12 změna:

ahoj všem mojému psovi kape z pindika něco jako by hnis je to takové zelenožluté nevite co to je?je to hlavne po ránu,,diky moc

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Má - pravděpodobně, zánět předkožky - vezmi jej k veterináři... Ale není to ´úplně naléhavé´, nebo, stačí zítra...

;)

doplněno 02.12.12 13:30:

Oprava: ..."neboj, stačí"...

martina0*
hodnocení

2x

Náš pejsek to taky měl, veterinářkou mi bylo řečeno - zánět předkožky, jak píše rádce nade mnou :). Nic vážného to není, podle doktorky to má hodně pejsků... Já na to dostala nějakou spešl vodu a vyplachovala jsem ( ale nic příjemného to nebylo, hlavně můj pes na mě nechápavě koukal co mu tam dělám :D) a po čase to ustoupilo...

To bylo dobré, že jen nechápavě koukal. Nevím, co by dělal ten náš poděs.

martina0*

On byl tehdy ještě mladý a nezkušený :D proto jen koukal

katerina77*
hodnocení

2x

Hodne casta zalezitost, hlavne u mladych psu, spravne se to jmenuje zanet predkozkoveho vaku. Standardne se to leci tak, ze se dela injekcni strikackou bez jehly vyplach slabym roztokem hypermanganu, nekdy staci i jen omyvat. Zkuste to, pokud se to nezlepsi, tak potom k veterinari.

ladaadal*
hodnocení

1x

Náš pes to míval asi měsíc. Pak to samo zmizelo. Neumím si představit, jak bych se s ním domlouval při ošetřování. S jeho 70ti kg mám problém stříhat zadní pazdrápky, natož tohle. :)

doplněno 03.12.12 10:18:

Středoasijský pastevecký. A malinko nám přerostl, jeho ségra má sotva 55kg, asi jí za mlada ožíral. :)

70kg?.))co to máte za psa?.))mám ráda velká plemena .) proto se ptám .))

Že by vlkouš? Ale jinak se potížím při stříhání nedivím, ten náš je desetkrát lehčí a stejně s ním není jednoduchá manipullace, když se mu něco nelímí.

ani123*
hodnocení

0x

Jděte raději k veterináři, kdo ví co to může být *nevi*

hodnocení

0x

urcite nejaky zanet,chce to antibiotika,nejspis.zajdete k veterinari,musi s tim dost trpet.

hodnocení

0x

Nemá na pindíku štětku dlouhých chlupů? Toto je potřeba ostříhat, aby se mohl sám očistit. A v těch chlupech se drží šurvajz- kvasinky, houby, bakterie. Jakmile toto odstraníte, odezní to samo. Zvláště pak mladým psům se to po ránu dělá. To bude dobré. Já osobně bych psa veterinářem nestresovala. *hej*

hodnocení

0x

ahoj ja sy mysli že to je zanět předkožky muj pes to měl taky a tak jsem šel na veterynu a dostal jsem antibiotyka a potom se to každy den zlepšovalo na veteryně mi doktor řikal že tím trpí aš 30% psů především malych plemen

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]