Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uletla mi andulka

Od: karel5* odpovědí: 16 změna:

Prosim poradte mi,před chvíli mi ulétla andulka oknem ven.Uletla na strom a sedi na nem,ale nemuzu ji chytit,jsem zoufaly.Děkujhi za rady

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

2x

Nepřilákalo by ji něco dobrého?

marenka*
hodnocení

2x

Zkusila bych dát do okna její otevřenou klec, aby na ní viděla a odejít. Je zvyklá na krmení ve své kleci, může se tam z tohoto důvodu vrátit.

chlupatependolino*
hodnocení

2x

Bratranci se stala podobná věc. Andulka odlétla na nejbližší strom a tam si spokojeně čistila peříčka. Milý bratranec nelenil a hasiči andulku odchytili do malé síťky. Ale určitě platil něco málo za výjezd - stalo se to na vesnici.

lidus*
hodnocení

1x

Je zvyklá na lidi? Pak bude hledat otevřené okno. Naše andulka uměla říkat, že je Lora a bydliště za týden nás našli dobří lidé kterým vletěla do okna a ubytovala se. Hasiče? Je to nejisté a nedoplatil by jste se. Zkuste nastavit ruku pod stromem a volat jí jménem,dát ke stromu otevřenou klec se zavěšeným klasem prosa, rozhodně jí nelovte to popoletí vždy dál.

fila*
hodnocení

0x

V létě bych vám doporučila postříkat ji vodou (pak nemůže létat) , nám to vždy radili zkušení. Ale v zimě je to o malér :/ Jak radili jiní: na okno dejte klec s dobrůtkami a počkejte až se vrátí :)

cecilka*
hodnocení

0x

Ten den byl asi prokletý. Také mi ulétla andulka. Doufám, že aspoň ta Vaše se vrátila ve zdraví domů.

karel5*
hodnocení

Ta naše andulka se nevrátila a jsme z toho všichni doma smutni.Měli jsme jí moc rádi a přirostla nám k srdci a je mi těžko u srdce.

cecilka*

To je mi líto.=(

karel5*
hodnocení

Děkuji.Víte jsou lidi, kteří se diví, jak může někdo pocitovat ztrátu z ptáčka. Nedá se ani popsat, jak mi ten malý ptáček chybí. Přišel jsem domů z práce a po denních starostech v práci jsem se odreagoval, když jsem si andulku vzal na prst a byl jsem štastný.Moc mi chybí a nejvíc mě trápí, že v takovém počasí.

cecilka*

Vím naprosto přesně, jak Vám je. Já všude rozvěšuji letáky, píšu inzeráty. Když jdu venku a slyším zpívat ptáčky, ohlížím se, jestli mezi nimi neuvidím toho svého. Andulka je prostě kamarád, nejen pták.

karel5*
hodnocení

To máte pravdu, že je to i kamarád. Já se obávám, že v takovém počasí neměla šanci přežít.Taky jsem dal leták tady po sídlišti, ale nikdo se neozval

cecilka*

Já doufám, že ji má teď někdo doma a jen se k němu ještě nedonesla zpráva, že se po ní sháním. Nechci si připouštět nic špatného, musíme věřit a třeba se nakonec vrátí obě.;)

karel5*
hodnocení

Dobrý den, včera to bylo 14dnů co nám ulétly ty naše andulky.Ta naše se bohužel nenašla.A jak ta vaše?

cecilka*

Bohužel ani náš Ozzie se nevrátil. Už jsem ho mockrát obrečela, ale stále ještě doufám.=(

lidus*
hodnocení

0x

Karle, jak to dopadlo?

doplněno 18.02.11 18:21:

Tak to je mi líto.

kejki

Tak zase na uklidněnou, jsme malá vesnice a známí v bytovce už mají druhou andulku zvenku, asi mají magický balkon s krmítkem :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]