Nejste přihlášen/a.
Prosim poradte mi,před chvíli mi ulétla andulka oknem ven.Uletla na strom a sedi na nem,ale nemuzu ji chytit,jsem zoufaly.Děkujhi za rady
Je zvyklá na lidi? Pak bude hledat otevřené okno. Naše andulka uměla říkat, že je Lora a bydliště za týden nás našli dobří lidé kterým vletěla do okna a ubytovala se. Hasiče? Je to nejisté a nedoplatil by jste se. Zkuste nastavit ruku pod stromem a volat jí jménem,dát ke stromu otevřenou klec se zavěšeným klasem prosa, rozhodně jí nelovte to popoletí vždy dál.
Ten den byl asi prokletý. Také mi ulétla andulka. Doufám, že aspoň ta Vaše se vrátila ve zdraví domů.
Ta naše andulka se nevrátila a jsme z toho všichni doma smutni.Měli jsme jí moc rádi a přirostla nám k srdci a je mi těžko u srdce.
Děkuji.Víte jsou lidi, kteří se diví, jak může někdo pocitovat ztrátu z ptáčka. Nedá se ani popsat, jak mi ten malý ptáček chybí. Přišel jsem domů z práce a po denních starostech v práci jsem se odreagoval, když jsem si andulku vzal na prst a byl jsem štastný.Moc mi chybí a nejvíc mě trápí, že v takovém počasí.
Vím naprosto přesně, jak Vám je. Já všude rozvěšuji letáky, píšu inzeráty. Když jdu venku a slyším zpívat ptáčky, ohlížím se, jestli mezi nimi neuvidím toho svého. Andulka je prostě kamarád, nejen pták.
To máte pravdu, že je to i kamarád. Já se obávám, že v takovém počasí neměla šanci přežít.Taky jsem dal leták tady po sídlišti, ale nikdo se neozval
Já doufám, že ji má teď někdo doma a jen se k němu ještě nedonesla zpráva, že se po ní sháním. Nechci si připouštět nic špatného, musíme věřit a třeba se nakonec vrátí obě.
Dobrý den, včera to bylo 14dnů co nám ulétly ty naše andulky.Ta naše se bohužel nenašla.A jak ta vaše?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.