Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak naučit psa

Od: pavlass odpovědí: 3 změna:

Jak naučit psa čůrat,kakat na jedné místo když je na dvorku. Čura kde kady po dvoře a ještě k tomu kaká. tak bych ho chtěla naučit to dělat na jedném místě,taky ho nejak naučit aby byl hodný,poradte mi prosím...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

1x

Tak to jsem sama zvědavá, co vám kdo odpoví. Mám dva psy, ve svém okolí znám asi 20 psů. Obvyklý problém, který mají ti kteří vlastní zahradu je ten, že stejně s pejskem musí na procházku mimo vlastní zahradu. Pejsek se na vlastní zahradu odmítá vykadit. Já jsem v bytě, na procházky musím a ještě se mi nestalo, že by kadili na nějaké jedno místo. Když to na ně přijde tak to na ně přijde. Pak existují sáčky v kapse a bobasy uklidím. Čůrat na jedno místo by se mi patrně nepodařilo tuplem, to bychom museli stát na jednou místě, třeba u jednoho sloupu a hned jak by ho počůrali tak bych ho musela umýt a počkat, než ho přečůrá jiný pes.

Vy tady chcete naučit rybu žít na suchu.

elbarto*
hodnocení

1x

Pokud je to pes (pohlaví) tak na jedno místo ho čůrat nenaučíte i kdybyste se rozkrájel/a. Pes si totiž značkuje své teritorium a to si na dvorku určí vždycky sám.

Ale s kakáním by to jít nějak mělo... Ale jak to vám neporadím nám se to sice s naším psem povedlo ale jak to nevím :-D

doplněno 12.02.11 20:24:

Ale jak jsem už v jedné otázce psal každý pes je jiný, je možné, že ani to kakání se vám nepovede :(

hodnocení

0x

máme pejska u domu se zahradou. Naučili jsme si ho ale na to, že každé ráno a navečer s ním jdeme na procházku. Přivykl tomu tak, že na zahradě žádné hromádky nedělá a čeká, až půjde ven. Jinak u psa se značkováním/čůráním jsem jednou četla, když mu do země zatlučete kůl, mohl by se k němu naučit chodit. Ale nevím?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]