Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikost leguána v zajetí

Od: jira* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu. Plánujeme pořídit leguána a četli jsme, že dorůstá až 2 m ve volné přírodě. Jaké velikosti dosahuje v dospělosti v zajetí. Předem děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V zajetí dorůstají od 1,2 m až 1,8 m někteří i 2 m . Délka života je 10 - 15 let .Velikost se liší dle země původu *jasne*

arakain77*

Luigi.A myslíš,že se to dá jíst?

ewka69*
hodnocení

0x

není jen tak lehké vypiplat si z malého leguána pořádnou ještěrku. chce to čas a hlavně vědět, jak na to. ideální podmínky=spokojený leguán.

arakain77*
hodnocení

0x

Já znám lepší domácí mazlíčky...co tak prasátko?

ar*
hodnocení

0x

Jirko, léta taky koketuji s tím že si pořídím nejakého ještěra, zatím jsem se k tomu nedostal, až přišla dcera s tím že bude kupovat Leguana zeleného. Vysvětlil jsem ji právě tu velikost a jaké terárko bude potřebovat a nakonec usoudila že bude lepší Agama kočinčinská. Takže přes léto budu lepit terárko a pak už to je naní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]