Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké krmení pro kotě

Od: ani123* odpovědí: 5 změna:

Před páru týdny jsme koupili 2kg balení krmiva Ontario a už toho máme jen čtvrt*sok* Tak budeme muset zase zajít do zverimexu a koupit další granulky.:)

Jaké byste mi doporučili?

Tohle je moje žravá, chlupatá potvora!:D

Jaké krmení pro kotě

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

2x

Kočce je většinou jedno, jaké granulky ji koupíte. Kočky mají rády změnu. Takže doporučuji granulky střídat, občas vylepšit konzervou (kapsičkou).

ani123*
hodnocení

Kapsičky taky kupujem *haha*

elisme45
hodnocení

0x

já jsem ještě neměla kočku, která by nějaké odmítla. Teď jsem koupila 8kg granulí prémium Brit a vyšlo mě to asi na 400Kč což je dobrý 2kg za 100Kč, to když jsem jestě kupovala méně kvalitní Whiskas tak to je oproti tomu drahé, kde stojí 1,2kg 129Kč. Jinak doporučuju objednat na internetu, protože se mi všechny zverimexy ( tedy spíš ty co jsou v obchodních centrech) zdají dost drahé.

edge*
hodnocení

0x

My krmíme kočky převážně granulema a takový ty konzervy a kapsičky mají spíš jen jako takovou mňamku. Určitě není dobrý jim to dávat moc často. Zaprvé je to dražší a za druhé potom, když jim to není všední mnohem spokojeněji uléhají a často i přijdou na klín "poděkovat":D

Nebo když byly ještě koťata, tak konzervu dostaly jako takové bolestné. Museli jsme je 2× týdně zavírat do koupelny, máme ještě psa, nikdo nebyl doma a ten by mohl kotěti ublížit.

Prostě teď už vědí, že konzervu mají jako jakousi pochvalu;)

wanesa*
hodnocení

0x

Krásná potovora:)Tak jí kupte rovnou 10kg pytel ,to se vyplatí.Každé kotě je rozežrané.Moje kočky obě do cca 7 měsíců nejedly ale žraly:)Je prostě ve vývinu:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]