Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mravenci faraoni v bytě

Od: pawca191 odpovědí: 10 změna:

muzou je postipat?a co by potom s toho mohlo byt za nemoc?pomozte prosim ale porad te mi dekuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gp*
hodnocení

1x

Raději než se ptát co by se stalo, kdyby pokouslali děti, bych se pokusila je zničit.

Zkuste to třeba tady:

adera.cz/...

hodnocení

0x

Klidně strach opusťte, a s faraony se smiřte. Po mé zkušenosti z Karviné, tak se jich nikdo nikdy, vůbec nikdo a vůbec nikdy nezbavil. *bum*Jsou to svině!

doplněno 08.02.11 20:13:

Do dvoupokojového bytu nastěhovali 4 učitelky mateřské školy. Ty se střídaly celou noc u mravenčí cestičky v koupelně z horního patra a horkou sprchou je spláchly. Přežili to. *plac*A přežili i u mě v chlebě na noc v ledničce.

ladinpraha*

Nemáš pravdu, já se jich zbavil. Koupil jsem kdysi u vietnamců jakousi čínskou křídu. Stačilo vysledovat odkud chodí a přes cestu jim udělat tou křídou čáru. Neprošli a byl klid. Mám dojem, že dneska už se v drogerii dá na ně něco koupit.

borax*
hodnocení

0x

S faraonama jsem jako malá žila spoustu let. Jednou jsem je snědla s rohlíkem, vlezli do něj a asi si chtěli vybudovat hnízdo :) hemžili se mi po rukách, nic moc pocit. Ale nikdy se nikomu nic nestalo. Byli po celém sídlišti, jsou protivní a otravní a to je asi tak všechno. Nenechávejte žádné jídlo venku, my jsme dávali pečivo na noc do lednice nebo mirovlnky. Nakonec nám dali do bytů krabičky se žrádlem, které nanosili do hnízda a dál se nemnožili. Zmizeli sami. Zde něco adera.cz/...

soina*
hodnocení

0x
Použila bych obyčejnou Alpu (alkohol), stojí méně než 30 kč. Alpou bych potřela místa, kudy chodí (jejich cestičky) a popřípadě i okolí hnízda. Pokud už hnízdo najdu, látku bych nalila přímo do něj. Ovšem pozor, ať se k tomu nedostanou děti (to nevím, jak uděláte *nevi* )...
borax*

Kdepak! To nepomůže. Udělají si cestičku jinudy. Hnízdo jen tak nenajdete, jsou ve stupačkách, ve škvíře ve zdi, za garnýží, pod vanou...všude spousta hnízd. My jsme vyzkoušeli všechno! Tomu věřte. Různé spreje, zničíte jen pár dělnic, máte smrad v baráku, ale máti je v hnízdě a klade a klade vajíčka...tomu se musí zabránit. A nejefektivnější je, když jed do hnízda zanesou dělnice *palec*

marenka*

Nějak nechápu, proč by Alpa měla vadit dětem. *sok*

soina*
hodnocení

0x
Souhlasím s borax. Kupte si jed na mravence, dělnice je zanesou do hnízda a otráví královnu. Do týdne je po nich.

lidus*
hodnocení

0x

Pokud je to panelák tak deratizaci na všechny byty, pokud jen jeden byt vynechá máte je zpět.

fiik*
hodnocení

0x

Deratizátora na ty svině měli sme je jednou v rodinemém domku a to bylo něco... skoušely jsem všecko a nic nepomohlo ty svině pořát žili tak sme zavolaly deratizátora a ten je necím pošplíchal a bylo po nich takže volat deratizátora než bude pozdě a hlavně kuli dětem

doplněno 09.02.11 20:03:

a dat naký jed který ostatní zanesou do hnízda a tak to daj všem oni pak vychcípaji svinuchy jedny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]