Nejste přihlášen/a.
muzou je postipat?a co by potom s toho mohlo byt za nemoc?pomozte prosim ale porad te mi dekuji
Klidně strach opusťte, a s faraony se smiřte. Po mé zkušenosti z Karviné, tak se jich nikdo nikdy, vůbec nikdo a vůbec nikdy nezbavil. Jsou to svině!
Do dvoupokojového bytu nastěhovali 4 učitelky mateřské školy. Ty se střídaly celou noc u mravenčí cestičky v koupelně z horního patra a horkou sprchou je spláchly. Přežili to. A přežili i u mě v chlebě na noc v ledničce.
S faraonama jsem jako malá žila spoustu let. Jednou jsem je snědla s rohlíkem, vlezli do něj a asi si chtěli vybudovat hnízdo hemžili se mi po rukách, nic moc pocit. Ale nikdy se nikomu nic nestalo. Byli po celém sídlišti, jsou protivní a otravní a to je asi tak všechno. Nenechávejte žádné jídlo venku, my jsme dávali pečivo na noc do lednice nebo mirovlnky. Nakonec nám dali do bytů krabičky se žrádlem, které nanosili do hnízda a dál se nemnožili. Zmizeli sami. Zde něco adera.cz/...
Kdepak! To nepomůže. Udělají si cestičku jinudy. Hnízdo jen tak nenajdete, jsou ve stupačkách, ve škvíře ve zdi, za garnýží, pod vanou...všude spousta hnízd. My jsme vyzkoušeli všechno! Tomu věřte. Různé spreje, zničíte jen pár dělnic, máte smrad v baráku, ale máti je v hnízdě a klade a klade vajíčka...tomu se musí zabránit. A nejefektivnější je, když jed do hnízda zanesou dělnice
Deratizátora na ty svině měli sme je jednou v rodinemém domku a to bylo něco... skoušely jsem všecko a nic nepomohlo ty svině pořát žili tak sme zavolaly deratizátora a ten je necím pošplíchal a bylo po nich takže volat deratizátora než bude pozdě a hlavně kuli dětem
doplněno 09.02.11 20:03:a dat naký jed který ostatní zanesou do hnízda a tak to daj všem oni pak vychcípaji svinuchy jedny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.