Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde koupit medůza?

Od: linn* odpovědí: 4 změna:

Za kolik se dá koupit taková ta malinká medúzka a kde? poraďte prosím

nikde nemůžu získat dostatečné informace

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Tak akvaristice se věnuji už poměrně dlouho, dokonce jsem četl i články o chovu medůz, kde bylo popisováno jak simulují východ a západ slunce a podobně. Chov byl popisován jako dost náročný hlavně na čistotu vody a finance. Osobně jsem , ale nikdy v akvaristice žádnou medůzu na prodej neviděl. Pokud by šlo o sladkovodní medůzy tak ty je možné zdarma v létě nalovit na jezerech okolo Bratislavy.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Zkus se zeptat tady

boxby.cz/...

roberta*
hodnocení

0x

Co konkrétně myslíš "takovou tou malinkou medúzkou"? :)

Medúzky sladkovodní, jak už byly zmíněny, jsou super. Jak je ale chovat dlouhodobě doma, to teda netuším, vzhledem k jejich živ.cyklu. Teda pokud nemáte nějakou louži na zahradě :)

fiik*
hodnocení

0x

Jednou sem to viděl v akvaristice myslím že to byla ta sladkovodní taky jsem otom jednu dobu uvažoval ale ta cena mě odradila za jednu chcely cca 1000. Meduza potřebuje čistou hodně vodu což přo dobré filtraci jde ale radši by sem si koupil rybyčky nebo něco podobného. Navíc je potřeba jak je tady psaný musíte mít vyřešený nak stmívaní a rozednívání no... to si radši kupte rybičky jsou pěknější a akvárko je taky hezčí než u medůz no je to navás ...;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]