Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit zápach z kočíčí močí z koberce

Od: mildice* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, můžete mi někdo poradit jak odstranit zápach kočičí moči z koberce a poradit mi proč to kočka vůbec udělá? Provedla to již několikrát na téže místo :(

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Jedině strojním čističem kobercú,za mokra.Kočka musí být naučena chodit na svůj písek.Dcera při výměně písku vždy z toho starého dá špetku do nového.

JABRAKA

mildice*
hodnocení

Ona chodí na kočkolit a vždycky tak jednou za měsíc provedete tuto prasárnu u nás v ložnici.

patronka*
hodnocení

0x

Například tímto : ecoshop.cz/..., nebo je nabízen přípravek Laparen. Je to docela záhada, taky mi to jeden kocourek dělal. Většinou tím na sebe chce kočka nějak upozornit, může být i nemocná.

mildice*
hodnocení

Jeden takový prostředel už jsem vyzkoušela a bohužel bez efektu, ba naopak smrad ještě větší a kočka čůřá vesele dál.

remember
hodnocení

0x

Neodpovím vám přímo na vaši otázku, protože nevím, ale můžu vám poradit, kam zaslat dotaz na to, proč se tak kočička chová.

hanazertova.cz/...

kejki
hodnocení

0x

Zkuste ocet, údajně to funguje, jinak i po praní koberce to kočka ucítí. A dost často jsou tyto problémy způsobeny infekcí močových cest, nebo je to protest kočky proti něčemu.

lili65*
hodnocení

0x

Tento problém byl v Máte doma uklizeno kočička Muška dělala na loužičky na koberec a Aggie a Kim to vyřešily.

horis*
hodnocení

0x

Odstranění je těžké, nám ani strojní nepomohl. Ale zabránění jakýmkoli sprejem, který kočičce nevoní. Odzkoušeno sypání pepře, pálivé papriky na koberec nebo psotřik proti blechám, kočka se pak místu vyhýbá a najde si jiné =o)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]