Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat. Chtěl bych si domů pořídit domácího mazlíčka. Je mi vcelku co to bude, ale už doma máme kocoura, Potom by mělo být přítulné(mazlivé) a hlavné moc náročné na čas. Nejdřív jsme doma ve 16:00(aby mu nevadila samota po víc jak půlku dne). Pokud víte o nějakém zvířeti napište. Nechci si pořizovat nějaké, kterému bych vpodstatě kvůli vytížení více ubližoval než pomáhal.
Děkuji
Tak s hadem se nepomazlíte, morče taky nic moc, pták taky ne, pes je náročný. Činčila se nechává podrbat, ale že by byla mazlivá se říst nedá a kocour by měl tendence ji lovit a strsovalo by ji to. Vidím to na ještě jednu kočku kocour bude mít kámošku a vy mazla. Můžete si pořídit třeba mainskou, ragdoll... jsou to krasavice
Taky bych to viděla na kočku. Sice se nejspíš s kocourem nebude ze začátku snášet ale časem si zvyknou a bude z nich zamilovaná dvojka
Přimlouvám se za činčilu. Sama mám už druhou. Jelikož přes týden studuji, jsem doma prakticky jen o víkendu. Nevypadá, že by nějak strádala ani nezdivočela (bála jsem se, že když se jí budu věnovat méně, bude divoká). Nechá se drbat, chovat, jí z ruky a hlavně je krásně heboučká. Vydrží se i dívat na televizi a myslím, že jako potrava pro kočku je dost velká
Z internetu i ze své zkušenosti vím, že vhodným zvířetem ke kočce je zakrslý králík..Není ani moc náročný na péči /jednou za čas vyčistit klec, každý den nasypat zrní nebo zeleninu, ovoce, dát čerstvou vodu/ - to zabere pár minut. Mazlit se s tím taky dá a koukat na kamarádství mezi kočkou a králíkem je legrační..:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.