Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má náš pes málo vlákniny?

Od: pegin* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám 9 měsíční výmarku a krmím ji granulemi Brit které nám doporučila veterinářka,mají kolem 30 % masa,rmíme ještě juniory,ale chystám se přejít na adultky. Ale fenka venku žere neustále nějakou nalezenou zeleniny (mrkve,řepu) i přemrzlé,nevím zdali to dělá z rozmaru a nebo jestli nemá třeba málo vlákniny.co myslíte?

doplněno 30.01.11 16:02:

stolici má dobrou,ale taky často mívá průjmy

doplněno 30.01.11 16:04:

snažíme se taky držet dietu,jelikož jsme na výstavě zjistili že je trošku víc než by měla být :) tak jsme ubrali krmnou dávku,ale zdá se mi,že to jí stačí,těžko říct.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

1x

Já bych spíš doporučila granulky Brit Care, jsou ve vyšší třídě, takže kvalitnější. A proč byste jí nemohla i ke granulím nějakou zeleninku dopřát, když jí chutná? Já v tom nevidím problém. Až sní svojí porci granulí, tak bych jí klidně třeba mrkev dala, jako zákusek. ;)

limetka*
hodnocení

1x

Naše "holka" od malička miluje veškerou zeleninu a ovoce, v létě si je k mé velké "radosti" ze zahrádky sklízí sama, takže jí běžně ke granulím nakrájím mrkev nebo jablíčko.

Podle veterináře prý psi nesmějí jen papriku a cibuli, údajně jim to rozkládá červené krvinky, ale vzhledem k tomu, že potvůrka mi "sklidila" i několik cibulí a nic jí nebylo, tak jednorázově to asi také není problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]