Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Venčení psa - jak často a jak dlouho?

Od: karkulka7 odpovědí: 6 změna:

Zdravim, chtěla bych se zeptat kolikrát za den venčíte svýho psa? já ho venčim ráno přibližně v 7 , pak když příjdu ze školy ve 2 někdy v 1 podle toho kdy končíme a pak v 5 nebo v 6 myslím že mu to vyhovuje ale někde sem četla na diskuzích že ho venčí i 4x nebo 5x denně :-O tak mě to zarazilo nechtěla bych aby nak trpěl na měchýř nebo něco takovýho .. mě se zdá že mu to takhle stačí.. mám boloňskýho psíka

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

knihomolka*
hodnocení

0x

Já venčím ráno, pak když se vráítm ze školy, to je tak kolem třetí. Pak jdu v pět hodin. Na noc už jenom pustím na zahradu. Jde také o to, co máte za plemeno. A jestli bydlíte v rodinném domku, nebo v bytě.

karkulka7
hodnocení

plemeno jsem psala že mám boloňskýho psíka a bydlím v paneláku

ann*
hodnocení

0x

Vy vydržíte taky 13 hodin nečůrat? *sok* 3x za den dejme tomu stačí (ikdyž záleží i na délce venčení!), ale v tom případě bych posunula večerní večení tak na osmou až devátou hodinu! a nebo to noční venčení (alespoň vyčůrání) přidala.

karkulka7
hodnocení

ale dyt v noci spí já taky chodim na záchod v noci jenom výjimečeně

susenka*
hodnocení

0x

Když bydlíte v paneláku a nemáte zahradu tak jenom 3x denně nestačí. Zaleží ještě kolik mu je měsíců,roků.No jak psala kolegyně tak tu večerní posunte na dobu před spaním. Nebo ho vyvenčete v tu dobu jak máte napsáno a pak ještě před spaním. A to mu bude stačit. Ale nevím kolik je mu měsíců nebo roků. Jinak bych ho venčila 4x denně.

hodnocení

0x

Velmi důležité je upravit denní režim psíka (hlavně stravovací!). Pokud se vám podaří vysledovat vylučování, stačí venčit jen 2x denně, ale nejsem toho zastáncem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]