Nejste přihlášen/a.
Zdravim, chtěla bych se zeptat kolikrát za den venčíte svýho psa? já ho venčim ráno přibližně v 7 , pak když příjdu ze školy ve 2 někdy v 1 podle toho kdy končíme a pak v 5 nebo v 6 myslím že mu to vyhovuje ale někde sem četla na diskuzích že ho venčí i 4x nebo 5x denně :-O tak mě to zarazilo nechtěla bych aby nak trpěl na měchýř nebo něco takovýho .. mě se zdá že mu to takhle stačí.. mám boloňskýho psíka
Když bydlíte v paneláku a nemáte zahradu tak jenom 3x denně nestačí. Zaleží ještě kolik mu je měsíců,roků.No jak psala kolegyně tak tu večerní posunte na dobu před spaním. Nebo ho vyvenčete v tu dobu jak máte napsáno a pak ještě před spaním. A to mu bude stačit. Ale nevím kolik je mu měsíců nebo roků. Jinak bych ho venčila 4x denně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.