Nejste přihlášen/a.
Dobry den,nas labrador nam vcera cely den prozvracel,sotva neco snedl,hned to slo.Jinak mu nic neni,teplotu nema,oci ma normalni a je i vesely.Kadi taky normalne.Nejsem si vedoma,ze by neco spatneho snedl,davame mu granule,ktere ji uz nejaky ten mesic a vzdycky je snasel v pohode.Venku taky nic nesezral,ja ho mam vzdycky na voditku a na ocich.Nevite nekdo,cim to muze byt a co se s tim da delat?Uvarila jsem mu hermankovy caj a smichala s chladnou vodou,moc mu to nejede,ale pokud ma zizen,tak vypije i to.Nevim,jestli je to ve vode,ale domaci nic nerikal,zadne varovani nebo tak.Dneska mu davam jen suchy toastovy chleba a zatim se drzi,jeste nezvracel.Muze mi prosim nekdo poradit,cim to muze byt a jestli postupuju dobre?
Neexperimentujte, nechte psisku hladový den, pravděpodobně se jen potřebuje vyčistit. Uvidíte, že ho jednodenní hladovka napraví. Pokud by zvracel znovu (po krmení po hladovce), prohlédněte zvratky, zda v nich není krev či nadměrné zahlenění. Pokud ano, navštivte raději lékaře.
doplněno 21.01.11 13:27:Vodu ano, jinak nic. A ničeho se nebojte!
Postupujete dobře, až na ten chleba, no budiž. Veterinář by vám doporučil 24 hod. hladovku, poté rýži s mrkví, po malých dávkách.
Jednou jsem tento postup podle veterináře zkusila, ale naši psi jsou taky na granulích, takže jim rýže neudělala vůbec dobře. Takže já je nechám vyhladovět a druhý den jim dávám granulky po malých částech a pozoruji co to s nimi dělá, jestli jim není špatně. Příklad. Jedí jednou až dvakrát denně 150gr celkem. Po hladovce si nasypu do kelímku těch 150 gr a ráno nasypu hrstičku, odpoledne, večer. Když to nesní celé, nic se neděje.
Co pejsek zvrací? Hleny nebo žluté šťávy?
No s tou hladovkou asi budete mit pravdu,tak mu dneska uz nic nedam.Ale vodu muze,ne?Jinak ten zvraci kousky granuli,takova hneda,trosku maslava smesice
Já se ptala, protože u nás se zvrací žlutá pěna - překyselený žaludek, čiré hleny - nastydnutí a to co popisujete Vy. To jsou buď přežraní, nebo když se napijí velkého množství vody najednou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.