Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes nam zvraci

Od: ja* odpovědí: 6 změna:

Dobry den,nas labrador nam vcera cely den prozvracel,sotva neco snedl,hned to slo.Jinak mu nic neni,teplotu nema,oci ma normalni a je i vesely.Kadi taky normalne.Nejsem si vedoma,ze by neco spatneho snedl,davame mu granule,ktere ji uz nejaky ten mesic a vzdycky je snasel v pohode.Venku taky nic nesezral,ja ho mam vzdycky na voditku a na ocich.Nevite nekdo,cim to muze byt a co se s tim da delat?Uvarila jsem mu hermankovy caj a smichala s chladnou vodou,moc mu to nejede,ale pokud ma zizen,tak vypije i to.Nevim,jestli je to ve vode,ale domaci nic nerikal,zadne varovani nebo tak.Dneska mu davam jen suchy toastovy chleba a zatim se drzi,jeste nezvracel.Muze mi prosim nekdo poradit,cim to muze byt a jestli postupuju dobre?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Neexperimentujte, nechte psisku hladový den, pravděpodobně se jen potřebuje vyčistit. Uvidíte, že ho jednodenní hladovka napraví. Pokud by zvracel znovu (po krmení po hladovce), prohlédněte zvratky, zda v nich není krev či nadměrné zahlenění. Pokud ano, navštivte raději lékaře.

doplněno 21.01.11 13:27:

Vodu ano, jinak nic. A ničeho se nebojte!

ja*
hodnocení

To s tim cajem mi poradil pritel.Radeji mu mam dat normalni vodu?Kazdopadne dekuju za odpoved.

marenka*
hodnocení

0x

Postupujete dobře, až na ten chleba, no budiž. Veterinář by vám doporučil 24 hod. hladovku, poté rýži s mrkví, po malých dávkách.

Jednou jsem tento postup podle veterináře zkusila, ale naši psi jsou taky na granulích, takže jim rýže neudělala vůbec dobře. Takže já je nechám vyhladovět a druhý den jim dávám granulky po malých částech a pozoruji co to s nimi dělá, jestli jim není špatně. Příklad. Jedí jednou až dvakrát denně 150gr celkem. Po hladovce si nasypu do kelímku těch 150 gr a ráno nasypu hrstičku, odpoledne, večer. Když to nesní celé, nic se neděje.

Co pejsek zvrací? Hleny nebo žluté šťávy?

ja*
hodnocení

No s tou hladovkou asi budete mit pravdu,tak mu dneska uz nic nedam.Ale vodu muze,ne?Jinak ten zvraci kousky granuli,takova hneda,trosku maslava smesice *blee*

marenka*

Já se ptala, protože u nás se zvrací žlutá pěna - překyselený žaludek, čiré hleny - nastydnutí a to co popisujete Vy. To jsou buď přežraní, nebo když se napijí velkého množství vody najednou. ;)

ja*
hodnocení

Ten uz kdysi zlutou penu taky zvracel,ale to bylo vzdycky jednou a dost.Tentokrat zvracel cely den,proto jsem dostala strach.Ale asi to opravdu nebude nic vazneho.Tak dekuju za odpovedi a my se jdem postit ;),;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]