Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hrabání psa za zahradě

Od: babkazov® odpovědí: 11 změna:

Napsala jsem svůj problém k otázce Jako krtek : poradte.cz/... ale už se mi to nechce přepisovat a bojím se, že to nikdo nebude už číst. *hej*Máte někdo nějaký dobrý nápad? Moc by mi to pomohlo:)

Hrabání psa za zahradě

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Jé, Babkazov, já Vám odpověděla tam *hi*

hodnocení

To by možná bylo i vysvětlení, ale začalo to po vykastrování. A je nesmírně, strašlivě žárlivá. Kdokoliv přijde k nám domů, vyhání ho. A na vnoučky se snažila být ostrá, musela jsem zasáhnout a když už nic jiného, cpe se mi na klín, ikdyž jinak zas až tak nemusí. Nemá to řešení, protože novému členu domácnosti by ublížila. Nabídla jsem kamarádce, že jí pohlídám štěně a to bylo tak nenávistné divadlo, že jsem se až vylekala.*nevi*

kato*
hodnocení

0x

Tady to bude o poslušnosti založené na respektu. Měli byste to být vy, kdo bude mít iniciativu a pejskovi včas a srozumitelně řekne, co má dělat. Podle vašeho popisu vy čekáte, co udělá on, a pak to ne zrovna šťastně řešíte.

Chce to jej začít učit respektu,zvládnout povely sedni,lehni,zůstaň.Nechávejte ji schválně hladit jinými lidmi,s tím,že ji přidržíte hlavu .hlaďte před ní jiné psy a ignorujte ji.Můžete kontaktovat i psího psychologa pro poradu.

hodnocení

Však píšu, že psinečka je velice poslušná a respektu má dost a dost. Ví přesně, co může a co ne. Stačí jen maličko zostřit hlas a poslechne ihned. Jasně že se pokouší o něco, o čem ví že to nejde, třeba žebrat u stolu, ale stačí jen syknout a říct Nech toho. ;)Jen pro ilustraci-mám vysokou a širokou postel 150 cm a spáváme spolu. Nikdy si do ní nevlezla bez pozvání. Vždycky čeká, až ji zvednu nebo pozvu. Dovede u postele sedět velice dlouho, než uslyší: Pojď. Někdy chvilku prodlužuji, aby si vážila svého postavení, když se snažila ten den šéfovat. A to jsem ji neučila. Má to tak a já to chápu jako respekt.*jasne* Venku se potkáváme s mnoha pejsky a navzájem si je drbkáme a vítáme se. Tam to také není. *andel*Než jsem dnes umyla chodbu, křeslo bylo rozdrbané a Dorotka zalezlá a já musela luxovat chmurky z deky. *uf* Několik let jsem dělala výcvikářku kníračům, tak nějakou představu o vztahu pán a pes mám. A navíc, nedá se nachytat, abych udělala cirkus hned.

marenka*

Babkazov, nebude to tou kastrací? *plac*

hodnocení

Nevím a nevím, jak ji to odnaučit. Jedině nachytat a vypleskat! *cert*Ale že mi to pije krev!

polinek*
hodnocení

0x

,,vy by jste ji chtěli zbít za lásku? ..ne to Néééé bobečka žárlivého.

hodnocení

Říkám vypleskat. A to není totéž co bití. Někdy dobře mířených pár lehkých prdelovek je lepší než 10slov.*jasne* A když psina ví, že je milována, o nic nejde. :D

shinikami*
hodnocení

0x

je dost mozne , ze tam neco uciti a vtu chvili zacnou nebo dalsi moznost je , ze maji malo pozornosti a chteji na sebe upoutat pozornost

hm*
hodnocení

0x

A nešlo by najít nějaké zástupné trhadlo? Něco, co by pochopila, že může zpracovat místo křesla?

Anebo - není třeba málo vyřáděná? Nepomohlo by třeba venku házení klacku nebo zkrátka nějaká hra, která by ji dostatečně vybila?

soina*
hodnocení

0x
Nemáte pod zahradou hnízdo myší? Psi když je cítí, hrabou a hrabou, i kdyby to bylo kilometr hluboko...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]