Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hygrophila corymbosa

Od: zakovadrahoslava* odpovědí: 1 změna:

dobrý den, chtěla jsem se zeptat zdali máte někdo zkušenosti s touto rostlinou hygrophila corymbosa? mám jí v nově založeném akva zasazenou cca 3 týdny a zdá se, že mi vyrašily kořeny v místech kde jsou obvykle listy. nevím zdali to jsou kořeny nebo výhonky, hlavně nevím co s tím. zdali to mám celé odstřihnout a zasadit znovu a nebo to nechat tak jak to je? děkuji předem za vaše odpovědi

Hygrophila corymbosa

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Nechat být. Rostlina si zatím bere živiny z vody ( dno je maldé a "mrtvé"). Pokud by se to zastřihlo a zasadilo níž, vyžene je zovu. To se bude moc udělat až bude dno zajeté a budou tam živiny i tak mají Mokřanky snahu tyto "kořínky" vyhnat. Nejsou potom,ale tak velké a v takové míře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]