Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kuna napadla psa?

Od: tona* odpovědí: 5 změna:

mám na dvorku psa jezevčík křížený s čivavou ,menší . Je možní,že ho napadla kuna ,nebo se s ní dostal do střetu, ráno jsem ho našla ,byl kousnutý na krku, a nebyl scopen několik dní se pohybovat. Ležel a spal. Dostal se z toho. Mámnyní strach ho nechat venku v noci. Kuny jsou v okolí ,dokonce se mi usídlila ve stodole. Mohla ho pokousat kuna?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Třeba pejsek zautočil a kuna se bránila. Myslím že to je možné kuna je predátor.

zima*
hodnocení

0x

Pokud je pes menší možné to je. Radši bych psa nechala přes noc alespoň v nějaké chodbě, nebo bych mu na noc postavila nějaký uzavřený výběh, kde by se k němu nedostala.

lidus*
hodnocení

0x

Možné to je, Máša-legrační pouliční směs velikosti malého jezevčíka donesla tchýni zadáveného tchoře, sama byla trochu pokousaná asi z boje.

buss
hodnocení

0x

Jistě, jsou to bojovníci, ani lidí se to nebojí.

haninka*
hodnocení

0x

Mohla. Hlavně jestli je pes očkovanej proti základním nemocem. Na to pozor. Že se z toho vylízal a teď vypadá dobře, neznamená, že nic nechytil. Já bych zašla na vyšetření na veterinu, jen na odběr. A to ho nemůžete nechat přes noc doma? Takovej pidižvík Vám určitě nebude překážet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]