Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nemohl by mi prosím někdo doporučit nějaký dobrý hotel pro psa? Nejlépe v Praze a okolí. Nechci ho dát jen tak někam, tak bych uvítala vaše rady a zkušenosti
. Nevíte jak dlouho dopředu je vhodné hotel zarezervovat aby nebyl na léto obsazený? Děkuji za pomoc ![]()
Bohužel zkušenosti nemám, ale zkuste si třeba vytipovat pár hotelů, které se vám budou zdát dobré a jeďte se podívat, jak to tam vypadá. A případně se tam rovnou poptejte, jak dlouho dopředu musíte mít rezervaci. V Praze a oklí jsou třeba tyto:
nebo vyhledávač psích hotelů svetpejsku.cz/...
osobně bych už nikdy psa do hotelu nedal. Udělal jsem to jednou a ač byl doporučený a majitel choval ostřejší plemena takže jistě věděl co je náš miláček zač tak po návratu z dovolené obrovský rozdíl než jiné roky když jsem psa umístil k někomu z rodiny nebo sousedům. Týden se mnou "nemluvil", smutný, evidentně duševně rozhozený.
Bojím se toho, že budu mít stejný problém. Dostala jsem termín na 15.3. na výměnu kýčelního kloubu. Bojím, bojím.
A Dorotka? Je to přece jen někakých 5-6 týdnů. Jedna dcera je od nevidím do nevidím v práci + 3 kocouři. Druhá dcera kluky draky 2+5 let. Fakt draci! Ti by jí dali zabrat! Kam kouknu, tam jsou sice kamarádi a známí ale se svým, vesměs nesmírně žárlivým psem. Mám přislíbeno, ale nejsem si úplně jistá, jestli udělám dobře. Trápí mě to velice! Víc než strach z nemocnice.
Od kamárada jsem slyšela, že nějaký pán dal psa do hotelu, dal mu žrádlo na příslušnou dobu, pelech, misku a hračky. Jednou mu zavolali, že si pes zlomil nohu, tak jim řekl ať ho odvezou k veterináři, že on jim pošle na účet peníze.Když se pán vrátil, pes nohu ošetřenou neměl, hračky byly u jiných psů a byl vyhublý na kost. Když si ho odvezl domů, pes s ním nemluvil a odmítal žrát. (anevřel na pána, protože si myslel že ho za něco takhle strašně potrestal). Já bych psa do hotelu nedávala.
Knihomolka
Již dávno, ještě v totalitě jsme dali kocoura do kočičího hotelu, neb jsme jeli na dovolenou. Vyzvedli jsme jej pak ten den co jsme se vraceli ještě v noci a vůbec s námi nemluvil a byl hrozně zanedbaný, nevyčesaný..A to byla ještě totalita, kdy nebyli na prvním místě až tak peníze. Další rok jsme jej už do hotelu nedali a zůstal sám doma a věřte když jsme se vrátili byl hrozně spokojený. Proto ani já hotely pro zvířata nedoporučuji, ale pes samotný být doma nemůže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.