Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaha labradora

Od: sendy* odpovědí: 6 změna:

Dobry den chtela bych se zeptat mam 7 mesicni fenku Labradora a vazi 33 kilo je ta vaha normalni a nebo je hubena?dekuji za odpoved.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pppetra
hodnocení

0x

Stejně jako u lidí tak i u zvířat platí, že každé je jiné. Některé má vyšší postavu, mohutnější stavbu... Váhu posoudíte nejlépe sama nebo s vetem, mně tedy 33kg přijde akorát, mám křížence labradora - psa, který má 35kg, zrovna včera jsem se bavila s majitelkou labradorky, fenka měla krásnou postavu a měla 32kg

honzav88*
hodnocení

0x

Dobrý den, opravdu je to individuální. Naše Labradorka v půl roce měla cca 26 kilo. Sice nám hodně lidí říkalo, že je hubená, ale na výstavy se nechystáme (kůli výstavě z ní tlouštíka dělat fakt nebudu). A každý veterinář Vám spíše požehná hubenjěsího labradora než silnějšího - těžko se nadváhy bude v dospělosti zbavovat a vzhledem k tomu jak tyto plemana trpěj na klouby, kyčle apod. je nižší váha plus!

jimi*
hodnocení

0x

Na fenku hubená určitě není,naše Labradorka váží 35kg ale je už to stará dáma a je už létech jde ji na čtrnactý rok.Labradoři jsou dobři jedlici zbašti všechno co jim dáte,naše má ráda všechno...jablka,jahody,borůvky a vše od zeleniny kromě feferonu. Jinak ji krmime granulema,ale pokud ji neuhlidáme obejde zahradu a zbašti co uvidi.Přeji hodně radosti s vašim pejskem,jsou to zlatička.

hodnocení

0x

Labrador je krásný pes, ale popelnice. Sbaští všechno, co dostane a ještě si najde něco navíc.

Kamarádka má 5 letou čubinku, se kterou chodí pravidelně na prohlídky. paní doktorka jí navážila 37 kilo a spustila bububu. Prý musí 2 kila dolů.

Kamarádka se k tomu postavila čelem, začala s ní víc chodit, běhat, než dřív, omezila potravu a shodit se podařilo. Ale měla jsem prý vidět ten smutný psí pohled, který koukal na konferenční stolek, kde byl talíř s buchtami.

Je pořád lepší. když je hubenější, než kdyby byla tlustší. A labradoři mají k obezitě hrozně blízko /asi jako já!*bzum*/ Jaga.

karova
hodnocení

0x

Ahoj.

Mám fenu LR( s PP).

Má 54 cm, 3 roky a má 28 kg.

Není hubená?

Vaha labradora
annaa*

Je nádherná. :) Hubená určitě ne. Normální váha u fenky je 25 až 30 kg.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]