Nejste přihlášen/a.
Prosim o radu,muze mi nekdo podle fotky rict jestli mam,samice,samce nebo parecek?Jedna ma ciste zlutou hlavu druha spis popelavou.Ta ktera ma zlutou hlavu ma ocas zlutosedy.Druha ma ocas sedy a bile skvrny.Dekuji Lenka
Podle popisu i foto, to vypadá na páreček. Ten se žlutou hlavou je sameček. Podle barvy hlavy a ocásku je samička ta vzadu.
doplněno 28.12.10 22:41:I když je zváštní že sameček nemá ocaz ze spodu černý, nebo jsou ještě nedospělé?
Dekuji moc za odpoved,mam radost! Ano mate pravdu nejsou jeste dospele oba jsou caa 6. mesicu stare.
Pohlaví se dozvíte podle chování. Samička je krotká, nichá.. za to sameček je pořádnej divoch - o jeho přítomnosti se dozví celý dům, protože jeho hlasové projevy nejsou nejtišší.
Doma mám korelu stračenu, jsou druhy kde sameček i samička vypadají stejně a ten můj divočák je zrovna ten případ. Nejdřiv jsem se ptala ve zverimexu, tam mi řekli ať přinesu třeba fotku, že mi řeknou co to je - řekli že to je samička, v dalším se mě ptali jestli je víc uřvanej nebo tichej - když jsem jim řekla, že od rána nezavře zobák, tak mi odpověděli že mám 100% samečka. Mám ho rok a zatím nesnesl vajíčko, takže bych opravdu víc vsázela na to jak se projevuje korelka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.