Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka vydává divný zvuk když jsem ve vaně

Od: elisme45 odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co to znamená když kočka( je stará cca 4 měsíce) vydává takový divný zvuk, když jsem ve vaně. Jindy to nedělá. Není to vzduchem ani jí nic nebolí je to zvláštní, zní to jak takové to klepání delfínů a někdy i normálně mnoukne, taky u toho vystrcí jazyk. Je vzdycky vklidu, leží na předložce u vany čeká až se vykoupu ( je dost spolecenská dělá vše se mnou a chodí za mnou z místnosti do místnosti jako pejsek :D) a když se na ní podívám a začnu ji něco rikat tak tohle dělá. Z vany nijak panický strach nemá, často po ní i chodí když se koupu a pozoruje mě. Je pravda, že asi před 3-4 týdny do vany spadla když sla po okraji, ale rychle jsem ji vytáhla a osusila a chodí po ní stejnak. co to může znamenat? Děkuji :)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Je možné, že se o vás docela obyčejně bojí. Když jsem měla kočičku a koupala jsem se ve vaně, přišla za mnou, seděla na pračce a s vytřeštěnýma očima na mě koukala. Nevydávala žádné zvuky, ale to chování bylo jiné. Asi nemohla ve své hlavičce pochopit, že jsem tam tak dlouho a dobrovolně... Když jsem vylezla, byla hned spokojenější.

Buďte ráda, že má o vás mici takový zájem.

hodnocení

2x

Když jsem hlídala u dcery kocoury, jeden také mě při sprchování hlídal. A také kňoural. Myslela jsem si, že se o mě bojí. Mluvila jsem na něho. *placni*

krkovicka*
hodnocení

0x
Je nervózní.Hodně se toho dočtete na internetu.Verbální komunikace koček.

seymur
hodnocení

0x

Dobrý den,

moje kočka takový zvuk dělá když kouká přes okno ven,třeba na ptáky. Dočetla jsem se že je z něčeho frustrovaná. Ale není to ničemu na škodu. Prostě to prý kočky dělají. :)

barunka2000*
hodnocení

0x

A nebo je jenom nadrzena :P

tomasgulas
hodnocení

0x

Si nepřejte vidět, co bych dělal já, koukat na Vás ve vaně *haha*

Bych si otevřel normálně pivo, teda vlastně Kofolu...

andrea1*

I ty mlsnej kodoure!*sok*

figurek*
hodnocení

0x

jj. Kočky dovedou vydávat celou škálu zvuků. Od hrdelního bublání, přes protáhlé jóóóóúúúú nebo nííííí, krátké a ostré Ně! Ně! až po vřeštivé zvuky, při kterých vám přeběhne mráz po zádech. Tak žádné strachy. Vaší kočce nic není. Kočky se od přírody štítí vody.

flip

Nu jak která - naše se za mnou cpe i do sprcháče a nejoblíbenější místo k odpočinku je mokré umyvadlo.. A ke zvukům přidám ještě "vrrk" - tím nás počastuje, kdykoli se na ni podíváme - je to mazel.. :)

hodnocení

0x

Vzpomněla jsem si, když byl Andy štěně, byli jsme u přehrady. Šílel, když jsem lezla do vody a pak z vody. Asi je to tím, že jeho milovaná paňulka je bez nohou, bez těla, jen hlava. *smich* Nemůže to být tím?

ani123*
hodnocení

0x

Moje kočka (5 měsícu) strašně miluje vodu! Každý den je se mnou v koupelně a sadí na vaně, ale jinak se mnou nikdy tak "nemluvila":D Taky mi pár krát skočila pod sprcháč, ale pak hned vyskočila zpátky :-P Taky nám pije z kohoutku. *smich*

jozef111*
hodnocení

0x

Dobrý den, jen malý příspěvek do diskuse:

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]