Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co to znamená když kočka( je stará cca 4 měsíce) vydává takový divný zvuk, když jsem ve vaně. Jindy to nedělá. Není to vzduchem ani jí nic nebolí je to zvláštní, zní to jak takové to klepání delfínů a někdy i normálně mnoukne, taky u toho vystrcí jazyk. Je vzdycky vklidu, leží na předložce u vany čeká až se vykoupu ( je dost spolecenská dělá vše se mnou a chodí za mnou z místnosti do místnosti jako pejsek :D) a když se na ní podívám a začnu ji něco rikat tak tohle dělá. Z vany nijak panický strach nemá, často po ní i chodí když se koupu a pozoruje mě. Je pravda, že asi před 3-4 týdny do vany spadla když sla po okraji, ale rychle jsem ji vytáhla a osusila a chodí po ní stejnak. co to může znamenat? Děkuji
Je možné, že se o vás docela obyčejně bojí. Když jsem měla kočičku a koupala jsem se ve vaně, přišla za mnou, seděla na pračce a s vytřeštěnýma očima na mě koukala. Nevydávala žádné zvuky, ale to chování bylo jiné. Asi nemohla ve své hlavičce pochopit, že jsem tam tak dlouho a dobrovolně... Když jsem vylezla, byla hned spokojenější.
Buďte ráda, že má o vás mici takový zájem.
jj. Kočky dovedou vydávat celou škálu zvuků. Od hrdelního bublání, přes protáhlé jóóóóúúúú nebo nííííí, krátké a ostré Ně! Ně! až po vřeštivé zvuky, při kterých vám přeběhne mráz po zádech. Tak žádné strachy. Vaší kočce nic není. Kočky se od přírody štítí vody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.