Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Štěně vlka

Od: pepin* odpovědí: 14 změna:

Nevíte kde sehnat štěně vlka? Díky za odpovědi

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kt8d5*
hodnocení

2x

Optal bych se na obecním úřadě ve Vlčnově*smich*. Ale teď vážně. Nevím, co Vás vede k tomu pořídit si štěňátko vlka, když zdaleka nejlepší psovitá šelma je jorkšírský teriér. Ale na Vašem místě bych kontaktoval :

- pana Desenského (psycholog psů, co chová i vlky), najdete spoustu odkazů na něho ve vyhledavači

- lesníky

- zoologické zahrady

Ale jak jsem už psal výše, rozyslete si to *nevi*.

pepin*
hodnocení

Díky za odpověd,shodou okolností mám ve Vlčnově tetu.:DPřišlo pár odpovědí a není to asi opravdu dobrý nápad,i když zvíře je to krásné.

gogol

S jorkšírem na mne vubec nechoďte! Zaprvý do šelmy má daleko a za druhý jediný štěstí že je tak malej protože bejt velkej jako ovčák byl by to byl největší zabyják psů a lidí co existuje. Teda hned po jezevčíkovi.

Většinou za to může majitel, ale stejně. Mýt ho doma je asi fajn, ale jít s nim ven mezi jiný psy nebo na vejlet by mne teda vubec nebavilo. Pes má bejt kurva pes! ne?!? Neni to nic na hraní nebo rvaní. a rozhodně to neni ozdoba. Rozhodně nepořizovt vlka kvuli vzhledu! Jinak pro rozumného a svědomitého páne ten nejlepší kámoš, ochranář a šprýmař co může bejt.

hodnocení

1x

Ehmm, tak vlka bych si rozmyslel, pamatuju si z mladi, ze soused meho dedy mel vlka v kotci peknych par let a nikdo se k nemu neodvazil priblizit krome neho. Kdyz chlapek umrel, tak ho museli policajti zastrelit...

pepin*
hodnocení

Po přečtení odpovědí si to opravdu rozmyslím

myse*

vůbec je potřeba si rozmyslet jestli si pořídíte psa. Není to hračka a není to záležitost na pár let. A viditelně chcete velkého psa - je potřeba ho pravidelně cvičit - a pravidelně znamená denně + o víkendu cvičák... Zabere to spoustu času - rozmyslete si to dobře. Zvažte všechna pro a proti, jinak budete vy i pes trpět.

gogol

Já mám Huskyho kříženýho s vlkem je to ten největší dobrák ze všech. vychovat vlka neni žádná věda, ale pot, dřina a tuhý nervy. Jenom se nesmí zavřít do klece...! Jsou to smečkový zvířata a když je na kontakt s lidma a psema zviklej je to ten nejnekonfliktnější a nejmilejší mazlíček. Jenom snad když se při hře rozparádí (což já rád) tak muže omilem ubližit, ale nic hroznýho jen oděrky od drápů a někdy zubů.

marenka*
hodnocení

0x

Leda tak štěně Československého vlčáka, je vlku hodně podobný. ;) Pročpak ho chcete?

doplněno 27.12.10 10:11:

Pepin, ale i Československý vlčák má geny vlka. Doporučuji pročíst diskuse, stránky chovatelů. Já mám dva malé psy a musím přiznat, že na tohle plemeno nemám. Nejde o finance, ale o vlčí povahu. Není to žádná sranda.

pepin*
hodnocení

Díky za odpověd,asi to bude lepší,ten ovčák,ale vlk se mi moc líbí.Nechci ho proto aby sežral souseda,ale proto jak vypadá:)

horsik*
hodnocení

0x

Promiň, za to jak se teď vyjádřím... ale chtít vlka, protože se ti líbí jak vypadá.. Tak to seš debil... Psa chci proto jaký je povahou a né proto ajk vypadá.. Mám doma landseerku, nejen proto že se mi líbila, ale hlavním kritériem při výběru bylo to jací jsou... Já, ač máme doma dvě ovčandy říkám, e se mi NO nelíbí, ale proto jak jim šlechtilé zprznili klouby a úplně je přeměnili ve výstavním dem.enty... ale když pak s No sdílím jejich problémy, city, emoce, nálady, pocity, líbí se mi, líbí se mi proto jací jsou...

knihomolka*

To je taky nápad, chtít vlka

gogol

Nápat je to suprovej, ale rozhodně ne pro vzhled zvířete. Vlk nebo i husky jsou ty nevjíc "psi" co můžou bejt!

roboot*
hodnocení

0x

Náhodou, až mi umře pejska taky si pořídím vlka, ale kde to nevím :(

hodnocení

0x

V rodině máme 75% vlčici. Ze začátku to byl děs, běs. S vlkem se musí zacházet úplně jinak než se psem. Je to velmi odlišná povaha. Teď jí budou už 4 roky a tak je to lepší a lepší. Může být i v hotelu. A když mladí někam jedou tak je v psím hotelu a je to v pohodě. Ale stejně bych si to velmi rozmyslela. Hlavně to chce dost zkušeností. Byli s ní i u pana Desenského na poradě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]