Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

POMOC!!SPĚCHÁ TO!!!!!!

Od: vikacka* odpovědí: 3 změna:
Ahoj mám takový problém,doufám že mi někdo pomůže.Moje Andulka si asi před týdnem udělala něco s nohou.Jeli jsme s ní k veterinářce a ona žekla že to není zlomené ale že by jí mohla mít buď namoženou,nebo přetrhlý sval nebo něco takového.Ptala jsem se co bym se s tím dalo dělat a ona řekla že nic.Tím asi myslela utratit ho!Ale já ho nemíním kvůli jedně nožičce nechat utratit a tak PROSÍM PROSÍM PROSÍM jestli někdo víte co s tím nebo jestli se vám to už taky stalo tak napište na můj mail Linini@seznam.cz On jí hraje si lítá prostě všechno ale akorát kulhá na tu nožku.Tak jestli si tohle přečtete a budete vědět co s tím tak co nejrychleji odepište.Prosím.Už sem stratila hodně zvířat ale tohle bych už asi nepřežila.Předem díky.Vikaka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

janekkrat*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nebud vystrašená, možná se s tím fakt nedá nic dělat, ale na kulhavou nohu se neumírá. Možná se to to spraví samo, nebo ti bude andulka kulhat, ale neboj na životě ji to nijak neohrozí.
adriana*

myslím,že nemusíte mít strach. Chovám korelu i andulku a zrovna andulka si přiskřípla dožku do dvířek od klece, měla na ní malý otok. Měla jsem hrozný strach, že nebude chodit, ale do pěti dnů se všechno vrátilo k normálu.

Doufám, že Vám to přidalo na sebevědomí a že se Vám andulka brzy uzdraví. Hodně štěstí!

vikacka*
doplnit odpověď
hodnocení

Už mi nemusíte psát andulka,zřejmě z důvodu omezené hybnosti zatvrdla a umřela...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]