Nejste přihlášen/a.
Ahoj nemáte s tím někdo zkušenost co by to mohlo být? Náš ratafák předevčírem navečer se poprvé pozvracel, pak v noci cca 3x , potom druhý den odpoledne 2x a ted k ránu zase 3 x. Už se mi to začíná nelíbit...Chut k jídlu má, živý je taky dost, nepšiká, nic...čím to?
Nemuselo mu něco z jídla tzv. sednout. První, co každý veterinář řekne, je jednodenní hladovka a pak podat vařenou rýži s mrkví a kuřecím masem. Po malých dávkách. Může to být otrava, ale to by zas bylo na pejskovi vidět, že je mu zle. Zkusila bych tu hladovku. Hlavně musí pít, u takového zvracení hrozí dehydratace.
No jo ale jemu budou těd na štedrý den 4 roky Jinak žere pořád granule. Vyzvrací rozmělněné granulky a spíše jen takové hnusné štáv...
Tak může mít opravdu jen podrážděný žaludek. dejte mu den hladovku - rýže s mrkví a slabý černý čaj. když to nepomůže tak k vetovi.
,,psi občas zvrací.Záleží,jestli po sobě zvratky pozře,nebo ne. Pokud je to žluté barvy ,tak je to žlučník,něco podrážděného. Jaký je to pes? Rasa?
doplněno 21.12.10 20:29:pokud to sežere,tak je to dobrý
No on je právě skoro sežral, přijde mi to jako by se bál, ale za tohle se přece netrestá, chuděra můj malej, voříšek je to
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.