Ahoj mám takový problém,doufám že mi někdo pomůže.Moje Andulka si asi před týdnem udělala něco s nohou.Jeli jsme s ní k veterinářce a ona žekla že to není zlomené ale že by jí mohla mít buď namoženou,nebo přetrhlý sval nebo něco takového.Ptala jsem se co bym se s tím dalo dělat a ona řekla že nic.Tím asi myslela utratit ho!Ale já ho nemíním kvůli jedně nožičce nechat utratit a tak PROSÍM PROSÍM PROSÍM jestli někdo víte co s tím nebo jestli se vám to už taky stalo tak napište na můj mail Linini@seznam.cz On jí hraje si lítá prostě všechno ale akorát kulhá na tu nožku.Tak jestli si tohle přečtete a budete vědět co s tím tak co nejrychleji odepište.Prosím.Už sem stratila hodně zvířat ale tohle bych už asi nepřežila.Předem díky.
Veterinářka jistě nemyslela utratit. Pokud andulka normálně žere a nemá jiný problém, než že kulhá, prostě nechej věcem volný průběh. Příroda si poradí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.