Nejste přihlášen/a.
Ahojky. Chtěla bych si koupit leguana zeleneho. Hodně jsem si o něm přečetla. Na stránkách ale někdy chybí pravdivé zkušenosti. Třeba jestli vás neomrzel, nemáte ho rádi, protože vás seknul ocasem, nejde vám vychovat atd.
doplněno 05.12.10 19:30:A neví někdo jestli se snesou v terráriu s agamou vousatou? Mám jí, a docela by mi to ušetřilo místo, kdyby místo středně velkého a velkého terrária bylo jedno hodne velke terrarium
Jéé je krásná máš pravdu trošku jsem se tam pohádala ale jsou to odborníci dala jsem na jejich rady a už se daří mému Garamovi lépe mám také miminko 6měsíční a nechtěl žrát kvůli osvětlení už to měním a je mu lépe tak snad začne jíst, protože na to že mu je 6měsícu a má jen 10cm bez OCASU tak je to málo. Dám sem časem také foto.
Dik za odpoved :D To ja jsem si toho uz nacetla. Ja se ptam jen tak obecne na zkusenosti. ne na jeho zivot, ale na zivot lidi kolem nej s nim
Ahoj jo ptej ale dej si pozor na co se ptáš jsou tam asi hodně zkušený kluci a všechno ti zkrytizují a vynadají ti tak pozor některý jsou s prominutím pěkně namachrovaný.
jo, jsou namachrovaní, ale ví, co dělají. ono není lehké vypiplat z malého leguána ještěrku, která má metr. takže na jejich rady bych určitě dala. i když je pravda, že já k leguánovi přišla jako slepý k houslím. nevěděla jsem o chovu nic a přesto se mojí Bohunce daří dobře. nemám sice všechny "namachrované" věcičky, které by mi kluci z poradny určitě doporučili, ale leguán žije, roste a je pořád při chuti k jídlu. i přes všechno možné stěhování atd., které podle nich neprospívátakže nejlepší rada je používat selský rozum a vybrat si z informací podtatné věci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.