Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chtěla bych leguana: Zkušenosti

Od: lily* odpovědí: 8 změna:

Ahojky. Chtěla bych si koupit leguana zeleneho. Hodně jsem si o něm přečetla. Na stránkách ale někdy chybí pravdivé zkušenosti. Třeba jestli vás neomrzel, nemáte ho rádi, protože vás seknul ocasem, nejde vám vychovat atd.

doplněno 05.12.10 19:30:

A neví někdo jestli se snesou v terráriu s agamou vousatou? Mám jí, a docela by mi to ušetřilo místo, kdyby místo středně velkého a velkého terrária bylo jedno hodne velke terrarium

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ewka69*
hodnocení

3x

jo a ještě nějaká fotečka bohunky:)

Chtěla bych leguana: Zkušenosti
rashidawidad*

Jéé je krásná máš pravdu trošku jsem se tam pohádala ale jsou to odborníci dala jsem na jejich rady a už se daří mému Garamovi lépe mám také miminko 6měsíční a nechtěl žrát kvůli osvětlení už to měním a je mu lépe tak snad začne jíst, protože na to že mu je 6měsícu a má jen 10cm bez OCASU tak je to málo. Dám sem časem také foto.

lily*
hodnocení

Fakt hezka :) Tak ja se poptam :D Dik za odpovedi

rashidawidad*

Tak co přišly jste na něco? Kolik má mít v 6měsících? Kolik měl ten tvůj leguánek?

ewka69*
hodnocení

0x

ahoj, můj má asi 12 let, samička, kolem metru dlouhá.

lily*
hodnocení

Dik za odpoved :D To ja jsem si toho uz nacetla. Ja se ptam jen tak obecne na zkusenosti. ne na jeho zivot, ale na zivot lidi kolem nej s nim :)

rashidawidad*

Ahoj jo ptej ale dej si pozor na co se ptáš jsou tam asi hodně zkušený kluci a všechno ti zkrytizují a vynadají ti tak pozor některý jsou s prominutím pěkně namachrovaný.

ewka69*

jo, jsou namachrovaní, ale ví, co dělají. ono není lehké vypiplat z malého leguána ještěrku, která má metr. takže na jejich rady bych určitě dala. i když je pravda, že já k leguánovi přišla jako slepý k houslím. nevěděla jsem o chovu nic a přesto se mojí Bohunce daří dobře. nemám sice všechny "namachrované" věcičky, které by mi kluci z poradny určitě doporučili, ale leguán žije, roste a je pořád při chuti k jídlu. i přes všechno možné stěhování atd., které podle nich neprospívá:)takže nejlepší rada je používat selský rozum a vybrat si z informací podtatné věci:)

Chtěla bych leguana: Zkušenosti #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]