Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nahradit v zimě trávu psovi na trávení

Od: soupal* odpovědí: 7 změna:

Náš malý kříženeček jezevčík má chronické potíže s trávením.Má dietu,ale přes to si při potížích pomáhá okusováním astrí trávy.Jak by se mu dalo pomoci.Dala by se někde koupit?Poraďte prosím.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vím že je v prodeji tráva kterou pěstujete v květináči prodávají to ve zverimexu moje mamka to pvysadila kočce a ta ji také okusuje ,tráva je to pěkná určitě se bude vašemu pejskovi libit a chutnat. *jasne*

sipek

tomu, o čem píše luigi, se říká kočičí tráva, a pod tímto názvem jí prodávají v hobby marketech už vypěstovanou v květináči. My máme doma šáchor, kocour si na něm pochutnává poměrně často. S pejsky zkušenost nemám.

Ano to jsem myslel nevěděl jsem že ju maj i v marketech mati je z malého města tam zverimex. Ale myslím že snad jozevčíkovi bude chutnat.:)

hodnocení

2x

Já si myslím, že to není řešení. Kočky baští trávu proto, protože mají v zažívání chlupy, jak se stále "myjí", a potřebují ty nestravitelné chlupy vyblinkat. Ale že by byl psík po blinkání zdravější, to teda ne!*hej*Vašemu psíkovi by více prospělo vyšetření, proč tomu tak je. Je možné, že má žlučník plný kamenů, že mu nesedí granule nebo maso v potravě anebo naopak obiloviny. Už třeba stačí jen nevhodná teplota jídla. To by měl říct po vyšetření veterinář. *palec*Moje minulá pes měla také problémy a to od té doby, co si našla a bleskem zblajzla něco zmrzlého. Vet pravil, že to zafungovalo jako jed a že má podrážděný dvanácterník nebo slinivku?, už nevím, a že bude mít problémy stále. A fakt, byla jsem na stravu velice opatrná. Nejen na skladbu, ale také na množství a pravidelnost. Hodně jsem vařila. Uvařila jsem maso se zeleninou, namlela a do krabiček na mražák. A pak rozmrazila a přidala přílohu-rýži, nudle, někdy brambory. Tak 1/3 maso, 1/3 zelenina, 1/3 příloha. A když se někdo zapomněl a tajně jí něco podstrčil, měla trápení. Dožila se 15.let. Zlatečko moje, fousaté*plac*

soupal*
hodnocení

No asi podobné problemy s naším rafánkem máme od mala.Veterinář ho má v počítači a jsme také na přísné dietě.Kuřecí vařené s rýží.Je s ním ale trápení.4asto něco od někoho z rodiny dostane a jsou potíže.On ale opravdu v létě když má menší potíže žere takovou ostrou trávu a někdy mu na ní visí šiška pod ocáskem.No a někdy vyzvrací hleny s trávou a je to zase dobré.

Jak nahradit v zimě trávu psovi na trávení

marenka*
hodnocení

0x

Odpovím, jen podle sebe, jak bych to řešila já. Je fakt, že s tím jsem se ještě nesetkala, ale budiž. Já bych pejskovi koupila hlávkový salát, nakrájela na proužky a dala do zvlášť misky, jestli si sám vezme nebo ne. Nenutila bych ho. Zdravému psovi ta zelenina neublíží, jak to je u vašich potíží, netuším. *nevi*

soupal*
hodnocení

Děkuji za radu a doufám,že mu to pomůže.Ještě v Plzni musím nalézt prodejnu.Asi v marketech.M.Š.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]