Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doplněk stravy - štěně kavkaze

Od: haninka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, dostala jsem za úkol pozeptat se tu na doplněk stravy pro půlroční štěně kavkaze. Kupují se mu lepší granule pro štěňata velkých plemen, ale nezdá se nám to dostačující vzhledem k tomu jak rychle roste. Prostě něco přírodního na kosti a klouby. Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já jsem hluboce přesvědčená, že opravdu kvalitní granule pro štěňata velkých ras, s překotným růstem počítají a jejich složení je právě proto takhle sestaveno. Že to není jen ve velikostí granulí. Jiné složení potřebuje štěně jorkšíka, se svými 20dkg a jiné štěně dogy. Kdysi mě kdosi varoval před předávkováním vápníkem. Že ošklivě zkřehnou kosti a toto je nevratné. *hej*Nejlépe by bylo poradit se s vetem. Zvláště pak s tím, který sám má velkého psa. *jasne* Ale namixovaným vajíčkem i se skořápkou, v tvarohu a vůbec mléčnými výrobky nepokazíte vůbec nic. Ale s potravinovými doplňky raději opatrně!*jasne*

marenka*

Přesně tak. Když jsme od veterináře dostali vápník v tabletách, tak nás varoval, ať dodržíme přesné dávkování. Je to nebezpečné. Nehledě na to, že vápník musí být v přesném poměru s fosforem. ;)

michal958*
hodnocení

0x

NAPRIKLAD TOTO :

dobrakrmiva.cz/...

pegin*
hodnocení

0x

skvělým přírodním doplňkem na klouby štěnátka je vepřové sušené ouško,obsahuje látky které potřebují klouby.A ještě navíc se pejskovi zavděčíte a pochutná si a zaměstná se!nebo i vepřové nožky sušené.

myse*

doporučila bych vápník na kosti- budto koupit tabletky, jednodušší je v hmoždíři rozdrtit vaječné škořápky na prach a přimíchávát do jídla... Přírodní prostředek na posílení kostí (i u lidí), dobré je to trochu pokapat citronem...

Na klouby - Gelacan - prášek, přisypává se taky do jídla - trochu smrdí ale funguje...

Tímto se nedá nic pokazit...

katerina77*
hodnocení

0x

S vapnikem opravdu opatrne, kdyztak pridavat pri prezubovani nebo pri proslapech, ale samotnou kloubni vyzivou nic nezkazite, naopak u velkych plemen se da jedine doporucit. Plus pridavejte vitamin C, ten je pro spravny vyvoj kloubu a vazu hodne dulezity.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]