Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osmák degu kouše

Od: jvaltr10* odpovědí: 3 změna:

Máme dva osmáčí kluky, měsíc a 23 dny staré. Jeden (Čip) byl ze začátku akčnější a prohlédaval klec, když jsme je dali do nové klece, kdežto ten druhý (Dejl) byl zalezlý v domečku a do teď je méně akčnější. Ze začátku když jsem je hladil v ruce, Čip byl klidný a nekousal, ale druhý Dejl ano. Po týdnu kdy jsem je moc do ruky nebral začali opravdu pořádně kousat oba dva, i když Dejl pořád víc. Mám obě ruce od nich pokousané do krve která pořád teče. Jakmile kousnou, šáhnu jím na nos aby to nedělali, ale pořád koušou.
Neví někdo co s tím, jak odnaučit osmáky degu kousat?

doplněno 27.11.10 19:26:

A když už se ptám, dlouhé a ostré osmáčí drápky jsou v pořádku? Př. co s tím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Vykastrovat.

divoskasona*
hodnocení

0x

Mám také osmáky a zjistila jsem že oddělit je od sebe je největší hloupost co se dá udělat!Poté jakoby začnou dělat naschváli!Když jsou oddělení mají strach jsou nejistí ale naopak když jsou spolu chovají se hned jinak!A jak je odnaučit kousat?Každý den jim věnovat aspoň hodinu ,naučit je na dobroty že když je máte chvíli u sebe nekousnou vás tak je hned odměníte!Zdá se to že je to jak u psa ale je to tak opravdu to funguje!Jsou to jak psi dají se krásně naučit všemu co chcete!Hodně štěstí!

jolana10
hodnocení

0x

Máme doma 3 staříky už 4 rok. Osmáčí láska prochází přes žaludek. Mě milujou a ví, že jsme jejich pániček. Věnujte se jim a neubližujte jim, oni si to pamatují a nechtějí komunikovat. Já si myslím, že jste jim musel hodně ublížit a moc se bojí. Naši kluci to dělali, když jsme je dostali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]