Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hárání jorkšírky - dlouho nehárala

Od: agnesss* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám 1,5 starou jorkšírku, naposledy hárala únor-březen, to bylo poprvé a od té doby už nehárala, je tomu již 9 měsíců. Myslíte, že je to normální?Mám strach, aby to nebyla nějaká hormonální porucha. V prosinci jdeme k veterináři, tak se na to zeptám, chtěla bych ale vědět vaše názory. Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

5,5letá Dorotka hárala co cca 7-8 měsíců. Dala jsem ji o prázdninách vykastrovat. *plac*Poklikala jsem, přečetla spoustu názorů na rakovinu u nekastrovaných feneček, prodiskutovala jsem to s vetem, který potvrdil statistiku a bylo rozhodnuto. *uf* Minulou psinečku knírače malého, jsem měla také kastrovanou, protože to její hárání bylo prapodivné. A všichni říkali, že si na rakovinu zakládá. V obou případech jsem ráda, že jsem to udělala, holky jsou spokojené a vůbec nic je to nezměnilo. *hej*

agnesss*
hodnocení

O jéje...o kastraci jsem taky uvažovala, ale chtěla jsem štěňátka...a ted na rakovinu mléčné žlázy umřela naše jedna fenečka...:/ mám strach, že by se kastrace nějak zkomplikovala a třeba mi umřela...to bych nepřežila.

Nikdy jsem neslyšela o tom, že by se kastrace zkomplikovala. A že díky operaci fenečka, vlastně i pejsek uhynul.;)Nic se nezkomplikuje, proberte to s vetem. S tím, kterému věříte. Má určitě svoji statistiku a poradí vám ve všem. I s tím, kdy a jestli vůbec mít štěňátka.*slunce*

hodnocení

0x

Nebál bych se. Jorci jsou psiska nevypočítatelná a dělají si co chtějí, aniž by za to mohli. Ačkoliv se udává půlrok, ten interval vaší fenečky není nijak neobvyklý, některé feny hárají dokonce jen jednou za rok...

evinkat*
hodnocení

0x

Dobrý den, mám dvě fenky a obě hárají za 9 měsíců Naštěstí se holky domluvily a začnou hárat stejně s rozdílem pár dní. Jak píše strejc, některé fenky hárají jen jednou do roka a jsou naprosto zdravé.

agnesss*
hodnocení

děkuji, trochu jste mě uklidnili..:))

hanika*

Dobry den,nase fenecka harala kdyz mela pul roku pak v roce a pak jednou za rok,vet nam rikal ze u malych plemen je to normalni:).Nyni mame ctyri krasna stenatka:)

agnesss*
hodnocení

jéé tak to je super...děkuji za odpověď, jsem klidnější:))

divoskasona*

Některé fenky nejen jorkšírků hárají jen jednou do roka!Ale určitě bych s ní pro jistotu zajela k veterináři aby se něco nezanedbalo!Uvidéte poté budete klidnější:)Hodně štěstí!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]