Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám 1,5 starou jorkšírku, naposledy hárala únor-březen, to bylo poprvé a od té doby už nehárala, je tomu již 9 měsíců. Myslíte, že je to normální?Mám strach, aby to nebyla nějaká hormonální porucha. V prosinci jdeme k veterináři, tak se na to zeptám, chtěla bych ale vědět vaše názory. Děkuji
5,5letá Dorotka hárala co cca 7-8 měsíců. Dala jsem ji o prázdninách vykastrovat. Poklikala jsem, přečetla spoustu názorů na rakovinu u nekastrovaných feneček, prodiskutovala jsem to s vetem, který potvrdil statistiku a bylo rozhodnuto.
Minulou psinečku knírače malého, jsem měla také kastrovanou, protože to její hárání bylo prapodivné. A všichni říkali, že si na rakovinu zakládá. V obou případech jsem ráda, že jsem to udělala, holky jsou spokojené a vůbec nic je to nezměnilo.
O jéje...o kastraci jsem taky uvažovala, ale chtěla jsem štěňátka...a ted na rakovinu mléčné žlázy umřela naše jedna fenečka...:/ mám strach, že by se kastrace nějak zkomplikovala a třeba mi umřela...to bych nepřežila.
Dobrý den, mám dvě fenky a obě hárají za 9 měsíců Naštěstí se holky domluvily a začnou hárat stejně s rozdílem pár dní. Jak píše strejc, některé fenky hárají jen jednou do roka a jsou naprosto zdravé.
Dobry den,nase fenecka harala kdyz mela pul roku pak v roce a pak jednou za rok,vet nam rikal ze u malych plemen je to normalni.Nyni mame ctyri krasna stenatka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.