Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Česká kadeřavá kočka

Od: ??? odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

chtěla bych se zeptat, jestli někdo nechováte nebo nemáte nějaké informace o české kadeřavé kočce. Na internetu je pouze pár odkazů...

Ještě jedna otázečka-nevíte, kde se dala tato kočička sehnat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eva*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Zopakujte svůj dotaz na www.kocky-online.cz. Tam jsou kočičí odborníci.
Doufám, že se odkazem na jiné fórum neprohřešuji proti etice, ale tento dotaz už je zde bez odpovědi hodně dlouho.
al bunda*

Je povoleno:
- P1 - poděkování za odpověď se nevztahuje k bodu Z1
- P2 - upřesnění otázky se nevztahuje k bodu Z1
- P3 - doporučení firmy nebo výrobku se nevztahuje k bodu Z4

Jsem si jist a admin by mohl se mnou souhlasit, že Vaše odpověď spadá do kategorie P3, je tudíž naprosto v pořádku a nejedná se ani o spam ani o reklamu. Sám mám rád, když se tady objeví zajímavé odkazy, které jsou k věci. Rozšiřuje mi to obzory. Takže i Vám patří dík za zajímavý odkaz. Příjemný den.

míša*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Pokud máš zájem o českou kadeřavou kočku, nech zde na sebe nějaký kontakt. Pošlu ti adresu chovatelů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]