Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik má ryba kostí?

Od: cockpunk* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, vím že je to divná otázka ale zajímalo by mě jestli někdo neví kolik má průměrně ryba kostí?:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

2x

Převzala jsem to z nějakého německého Fóra, takže to dávám do placu bez záruky. A i některé názvy ryb jsou záhadné. ;) *tuc*

fisch-hitparade.de/...

Kolik kostí má náš rodný ryby?
Popularita rybolovu jsou ryby které ne vždy odpovídají na popularitě jako jídlo ryba. Toto často je vzhledem k povaze a množství masa kostí. Ale kolik jich tam přesně?
Ryby s vysokým počtem kostí:
Asp: 143
Cejn: 129
Aland: 124
Jelec: 118
Guster: 115
Ryby se střední kosti Počet:
Hecht: 109
Roach: 106
Rudd: 100
Kapr: 99
Stodola: 97
Rybolov s menším počtem kostí:
Karasa: 79
Pstruh duhový: 67
Zander: 33
Okoun: 25

ladinpraha*
10.11.10 20:21
hodnocení

0x

MOC!

hodnocení

0x

Jak která. Úhoř má jen páteř, candát téměř nic, okoun mooc, kapr akorát. ;) A můj tatínek říkával- Když ti vadí, že má ryba kosti a že je cítit jako ryba, kup si sýr! Ten nemá s rybou vůbec nic společného. *haha*

magdon*
hodnocení

0x

Každá ryba má vždycky o jednu kost víc, než si myslíte*smich*

polinek*
hodnocení

0x

to by chtělo spočítat,nebo si to někde přečíst.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]