Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych poradit jak dávat žrát 7mi měsíčnímu chlapečkovi Ridgebacka.Dávám mu granule každý den dvakrát značku Acana - moc mu chutná, ale je pořád strašně hladovej a děsně hubenej. Správně mu mají být vidět poslední dvě žebra, ale tomu našemu drobečkovi jsou vidět všechny..
Poraďte co mu mám ještě dávat, jestli nějaký tvarohy nebo vitamíny? Díky
Pokud psa krmíte jen těmi granulemi, není to v jeho současném vývoji dostatečné. Kupujte kuřecí skelety, ty vařte a ve vývaru rozmixujte. Do směsi přidejte ovesné vločky, nechte přejít varem a namiskujte po čtvrtlitru. Touto přihřátou směsí pak zvlhčete porci granulí (kterou můžete ještě obohatit o strouhanou zeleninu) - bude baštit se stejným apetýtem, ale vezme si z toho podstatně více. Občas přidejte syrový žloutek. Tvaroh jako mlsku určitě ano, jogurt s krouhanou zeleninou určitě také...
Není nad spokojeného psa...
Mockrát Vám děkuji za odpověď. Nekrmím ho JEN granulemi - občas koupím konzervu a dám mu jí s těstovinama nebo rýží. Nepřijde mi, že bych mu dávala málo. Ty ovesné vločky určitě vyzkouším. Roste nám dobře, jen prostě potřebuje trochu zmohutnět - trochu na něm ještě visí kůže
Jestli pejsek na obrázku je Váš - tak je moc pěkný...
Nashledanou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.