Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dokrmit Ridgebacka?

Od: petrar* odpovědí: 5 změna:

Chtěla bych poradit jak dávat žrát 7mi měsíčnímu chlapečkovi Ridgebacka.Dávám mu granule každý den dvakrát značku Acana - moc mu chutná, ale je pořád strašně hladovej a děsně hubenej. Správně mu mají být vidět poslední dvě žebra, ale tomu našemu drobečkovi jsou vidět všechny..:(

Poraďte co mu mám ještě dávat, jestli nějaký tvarohy nebo vitamíny? Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud psa krmíte jen těmi granulemi, není to v jeho současném vývoji dostatečné. Kupujte kuřecí skelety, ty vařte a ve vývaru rozmixujte. Do směsi přidejte ovesné vločky, nechte přejít varem a namiskujte po čtvrtlitru. Touto přihřátou směsí pak zvlhčete porci granulí (kterou můžete ještě obohatit o strouhanou zeleninu) - bude baštit se stejným apetýtem, ale vezme si z toho podstatně více. Občas přidejte syrový žloutek. Tvaroh jako mlsku určitě ano, jogurt s krouhanou zeleninou určitě také...

Není nad spokojeného psa...

Jak dokrmit Ridgebacka?
petrar*
hodnocení

Mockrát Vám děkuji za odpověď. Nekrmím ho JEN granulemi - občas koupím konzervu a dám mu jí s těstovinama nebo rýží. Nepřijde mi, že bych mu dávala málo. Ty ovesné vločky určitě vyzkouším. Roste nám dobře, jen prostě potřebuje trochu zmohutnět - trochu na něm ještě visí kůže:)

Jestli pejsek na obrázku je Váš - tak je moc pěkný...

Nashledanou

cyril*

Jestli Váš není, tak nic moc. *smich*

sebod*
08.11.10 00:24

Cyrile, *palec*.

petrar, koukněte na obsah konzervy. Měla jsem v obchodě brýle a přečetla si ta malá písmenka, jakože složení*blee* Kdybych za ty peníze koupila maso a ve zverimexu těstoviny a na trhu zeleninu, tak by mě to vyšlo nastejno *bzum* . Konzervy jsou FUJ!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]