Nejste přihlášen/a.
Dobry den,mame stenatka jorksirskeho teriera,Narodila se nam ctyri krasna zdrava stenatka,nyni maji ctyri tydny,nase fenka je jiz moc nekoji a odhani je od sebe.Zacali jsme je dokrmovat.Muj problem je ,ze se me zda ze ma hodne horke struky,chtela jsem se zeptat jesli je to normalni? dekuji vam za odpocedi a za rady
Pohlídejte ji, může z toho být veliký problém. Má je nalitá, tvrdá, boulovatá? jakoby květáčky? Může štěňata odmítat, protože jí to bolí anebo proto, že už nemá mlíko. To by bylo dobré, ale jestli je má zatvrdlá, mohl by se z toho vyklubat zánět. Myslím si, že by to měl vidět veterinář, jestli tam zatvrdliny jsou. A mělo by se to odstříkat. A možná by se měla změřit teplota, horečka, jestli už to fakt zánět není. Každopádně změřte teplotu a zavolejte vetovi a zkonzultujte to.
Psinečce držím palce.
Dobry den,teplotu ma 38,5 coz si myslim ze je v poradku,struky ma mekke,a mlicko po zmacknuti take tece.Ale zdaji se mi az prilis mekke jakoby toho mleka jiz bylo docela malo.Nicmene ji budu hlidat teplotu,kdyby se to nejak zhorsilo tak pojedeme k vetovi.Dekuji za odpoved
Dobry den,volala jsem vetovi.Mela jsem hlidat teplotu a asnazit se aby fenecka stenatkum dala napit mleka.Teplota se nezvedla a struky jiz nema tak horke,jen trochu vlazne,ale hlidame ji porad.Stenatka se maji cile k svetu jsou to poradni lumpici
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.