Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čistotný pes a udělá si loužičku do pelíšku?

Od: wrt odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

chci se zeptat mám fenku bígla (2 roky). Míváme jí doma i venku a je čistotná - tzn. vždycky si řekne když chce ven na záchod.Ale už se mi víckrát stalo že si nejdřív udělala loužičku přímo do pelíšku? Byl čerstvě vypraný možná proto? Každopádně si nesnažila říct o to že chce ven. Pak se mi to stalo taky u babičky..na starý koberec. To už jsem nechápala že by jí smrděl? Stává se to někomu někdy? Mám ji za to trestat? Prostě tomu chování nerozumím.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Stává se to, proto není dobré moc často prát psí pelíšky. My máme pro jistotu dva, ale raději je čisíme silným vysavačem... Pokud máte potřebu pelíšek prát, perte bez vonných saponátů a hodně promáchejte. Psinda si potřebuje svůj pelíšek poznačit svým vlastním parfémem, co kdyby přišel jiný psík...

Močení na návštěvě může být signálem, že se psík cítí jaksi odsunutý a snaží se na sebe upozornit, což se mu jistě daří. Trestání by bylo kontraproduktivní, pes by se mohl zaseknout a čůrat ještě víc. Holt si nás ty zvířátka trochu vychovávají, no... ;)

wrt
hodnocení

Aha tak pak je to jasné. No já jí pelíšek hned zase vyprala takže měla po pachu :-D No ono to totiž bylo tak, že jsme měli koťata a ta jí do pelíšku lezla .. je fakt že pesině to nevadilo (kotátka měla ráda myla jim prdelky a tak..) ale asi jí tam nechaly svůj pach a to se jí nelíbilo..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]