Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

JACK RUSSEL - uši stojí, je to normální?

Od: petmar* odpovědí: 4 změna:

Dobrá den

Mám 5 měsíční fenku Jacka Russla, je povahově výborná,

akorát poslední dobou ji začalo stát jedno ucho,

ted už stojí obě.Nestojí však stále

,ale většinou ano,je to normální u tohodle plemene?Díky za odpovědi:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

Tady máte návod na lepení uší. Pak by se to mělo upravit. ;)

parson-jack-russell.wz.cz/...

pampalini*
hodnocení

1x

Normální to rozhodně není,doporučuji bud´lepení,viz příspěvek nade mnou a nebo masírovat chrupavku,v ohybu.Největší problém s oušky je v době přezubení.Ale pokud už je ouško-respektive chrupavka tuhá a uši spíš stojí ,obávám se,že už tak zůstanou..

jolinar*
hodnocení

0x

Stát by myslím neměly, tak jsem koukla do standardu a je tam toto "Knoflíkové nebo zavěšené uši dobré struktury a velmi pohyblivé "Koukla jsem i na fotky do CHS a tam je mají takové převěšené :)

Jinak standard zde : cmku.cz/...

A tady jsou fotky jackrussellterier.com/...

pegin*
hodnocení

0x

možná je ještě malá a upraví se jí to,ale je v PP?třeba právě kvůli této vadě její rodiř´če nebyli chovní.Vyděla jste její matku i otce?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]