Nejste přihlášen/a.
kolikrát denně mám krmit 6 měsíční štěně výmaráčka?Krmím ji 3 krát denně už od samého začátku asi od 2 měsíců ráno,poledne a večer,ale ted mi přijde že už na tu polední dávku nečeká a spíš se o jídlo zajímá ráno a večer.
Krmte klidně už jen dvakrát, nejlépe vždy tři čtyři hodiny před dlouhým venčením. Jídlo v misce ponechte jen deset minut od chvíle, kdy pes poprvé odejde od misky, pak misku ukliďte a další krmení opět udělejte až v následujícím čase krmení. Pokud od misky odchází pravidelně, může být problém ve skladbě stravy...
Krmení je lepší rozdělit do více dávek. Já krmím retrívročuvače do šesti měsíců 4x denně, potom budu krmit do roku až roku a půl 3x denně a potom 2x denně. U velkých plemen je důležité nezatěžovat žaludek kvůli jeho přetočení. U nás se takový způsob krmení osvědčil. Miska je vždycky vymetená hned. Mezi krmením ale nedostává žádné větší mlsky kromě piškotku při výcviku. Ale je to na Vás, pro co se rozhodnete a co se Vám osvědčí. Tak a´t Vám pěkně roste.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.