Nejste přihlášen/a.
Jo, to už tu myslím i bylo. Oni prostě ty samičky jsou vůči sobě velice nevraživé. Je téměř jisté, že jde opravdu o potřebu si napravit hormony. Nejlepší je mít páreček, ale to pak vede k veliké produkci mláďat a tak to má smysl snad jen pro majitele hadů. Já jsem našeho letitého morčáčka Václava čas od času dokonce nosil do zdejšího zverimexu, říkal jsem že ho beru do bordelu
. Tamní šéf byl rád za jednobarevnou varietu a Venca byl blahem bez sebe...
Trošičku jsem překvapen tím, že máte myšky v akváriu - klec je pro ně jednoznačně lepší, je s tím trochu víc uklízení okolo, ale dojem většího prostoru je tam dost podstatný. Samičky mají tendenci si tvořit svá nedotknutelná teritoria a pokud necítí do všech stran volnost, jsou ještě nevrlejší. A dva domečky by asi byly moc...
Chcete-li opravdu mít šťastná morčata, doporučuji knížku od Katrin Behrendové MORČE Jak o ně pečovat a jak mu porozumět Zdravím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.