Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Granule Junior Brit

Od: pegin* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

ví někdo do kolika měsíců se štěně krmí granulemi Brit Junior Breed Large?nikde na netu jsem to nenašla,tipuji do 12 měsíců?děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rob*
hodnocení

0x

Zdravím,

tady píšou 3-24 měsíců pet-food.cz/...

marenka*
hodnocení

0x

Někdo říká rok, někdo dva. Dokonce i názory veterinářů se různí. Je dané, že štěněcí granulky jsou výživnější, je v nich víc vitamínů, minerálů a já nevim čeho.

Já bych udělala toto. Krmit štěněcími granulkami do roka a po roce zhodnotit, třeba s veterinářem, jakou kondici pejsek má. Pokud by byl pejsek na roce "samá ruka, samá noha", mírně osvalený a hubenější, krmila bych do 1,5 až 2 let. Pokud ale už na roce, bude z pejska statný, dobře osvalený jedinec, přešla bych na "dospělácké" granulky. ;)

ami*
hodnocení

0x

Do roku a půl určitě. Velká plemena dospívají později.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]