Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obojek pro fenku

Od: polly* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

spíše se mi jedná o vaše zkušenosti a Váš názor. Jaký obojek je pro psa (fenku) výmaráka nejlepší? Chceme jí koupit kožený. Jaké máte zkušenosti?Na trhu je spousta obojků.Ted máme látkový jelikož byla štěně a ten se mi zdá že klouže a tím se uvolňuje sám od sebe.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

0x

kožený je dobrá volba - ale: spíš širší, podlepený filcem, regulovatelný... ale pokud se vaše fenka ráda koupe, kůže ztvrdne - pak mi přijde jako lepší volba textilní.

řetízkové nemám ráda - pes je rád ztrácel...

yamona*
hodnocení

0x

Kožený obojek je určitě dobrá volba, ale vzhledem ke krátké srsti u výmaráčka bych se pokusila sehnat typ obojku, který je ještě vespod podložený jemnou kůží a je uvnitř jakoby vypolstrovaný - vyměkčený. Osvědčil se mi u bulteriérky, které obyčejný kožený obojek hodně vydíral srst, skoro až na kůži. Ve zverimexech ho zas tak často nemají, ale sehnat se dá, třeba na objednání, když jim popíšete , co sháníte. Je pro krátkosrstá plemena vynikající a pro pejska velmi pohodlný na nošení.:)

kikira
hodnocení

0x

NO JA SI MYSLIM ZE NEJLEPSI JE URCITE KOZENY PROTOZE JE TO PRIRODNI MATERIAL A URCITE SE SAM NEROZEPINA CI NEKLOUZE.A JESTE BY NEMEL BYT PRILIS SILNY,DOPORUCUJU NEJVIC 1.5 AZ 2 CM PROTOZE KDYZ JE SILNEJSI TAK PES SE VIC ZAPIRA A TIM PAK VICE TAHA,ZKUSTE

pegin*
hodnocení

dnes jsem fence koupila červený kožený obojek cca 1,5 cm silný. taky si myslím že je ideální a dobře se na tom bude cvičit.Nejsem zastánce nějakých stahováků

horsik*

Jak tahá? Přece když ho vycvičíte je jedno jaký máte objek, já bych šla raději do širšího, ale volba je samozřejmě na vás.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]