Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může potkan kočičí krmivo?

Od: burunduk* odpovědí: 4 změna:

dobrý den chtěla bych se zeptat jestli mohu dát potkanovi kočičí krmivo občas? Na internetu jsem si přečetla, že jo ale chtěla bych vědět jestli jim to něco neudělá. Koupila jsem takové kočičí kompletní krmivo pro dospělou kočku: kuře, kachna, mrkev. Chtěla bych vědět jestli je to teda pravda nebo ne?

předem děkuji za jakoukoli odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Nevím jestli je to správné ale náš potkan chodil psovi na granule, vybíral si jen některé. A taky vitamínové tyčinky pro psy měl rád, obvzvláště červené.

mysaka

Přesně! Já když dám venku ve stodole kočkám granule a oni nějaké nechají,zaručeně je "odklidí" myši.

mana*
hodnocení

2x

Může proč ne.Náš ho žral, ale strašně po něm smrděl, takže jsem to ukončila.

lipa*
hodnocení

0x

..bez problémů. Mrkni na internetu je všude mnoho seznamů co mají a nemají jíst. Obecně se varuj citrusů, ale i zde platí "sto potkanů, sto chutí" :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]