Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vykastrovaná kočička a kotě?

Od: wrtulka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám dotaz byli jsme včera s kočičkou na kastraci. Je jí rok a 3 měsíce. Vše proběhlo bez komplikací a dneska už pomalu žere..Ale co mě zajímá zbylo nám jedno 6-ti týdenní kotě (od ní). Veterinář řekl že už kastraci můžeme provést ( i když ho ještě kojila). Kotě žere v tom problém není. Ale nejsem si teď jistá jeslti je můžu dát k sobě - když kotě bude chtít pít tak aby jí nějak ranku na bříšku nepoškodilo nebo tak? Co myslíte? Nebo si kočička sama řekne- nepustí si ho k bříšku?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

0x

jasně že ho můžete pustit k mámě. V tom problém není vůbec žádný, nebojte se. Kočka kotě "dochová"

doplněno 04.10.10 11:23:

P.S,. kotě mámě neublíží a navíc ona ho ani nenechá. Kojit bude pravidelně dál - pokud mléko neztratila a to se stává minimálně. Taky jsme si tím prošli.

hodnocení

0x

Kontrolujte kočičce vemínka, ať nezatvrdne, jestliže kotě nevypije všechno. Mohlo by to skončit zánětem a fatálně a bolestivě. *plac*

wrtulka*
hodnocení

Tak jsme kočičku jsem ke kotěti pustili, ale kotě od ní už nepije. Kočička si ho nenechá moc k rance přiblížit. Sice vypadá že jí nic moc není - hrajou si spolu, kočka chodí, žere,vyskočí si na židli a tak..ale kotě odhání. Bříško sem jí kontrolovala vypadá čistě není to začervenalé nebo něco tak snad to bude ok..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]