Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, naše čivava nemůže skoro vůbec dýchat nosem, je to jako když má rýmu. U veterináře nám dali prášky který mu vůbec nepomáhají. Už si nevíme rady co by mu tak mohlo pomoc. Prosíme o radu.
Už jsme vyzkoušeli dva veterináře a pořád je to stejné možná i horší. Musí snad něco být co mu pomůže? My už právě nevíme co by mu mohlo pomoct.
A odkud jste? Nám na domácí léčení pejskům ( krysaříci ) rýma a kašel pomáhal jitrocelový sirup. Držím palce.
Uvidíte a jinak se čivka chová jak? Je veselá či apatická? Žere? Hraje si nebo jen polehává?
CHová se dobře. Je veselá, hravá a až moc žere tak že si myslim že se má dobře až na tu rýmu...přes den to má celkem dobrý ale přes noc je to katastrofa...tak snad jí to pomůže...
Dobrý den, tak první den co jsem jí dával ten jitrocelovej sirup tak mi to zbaštila ze lžičky ale další dny vůbec to nechce a nevím proč. Nevím jak to mam do ní dostat...
Dávejte jí malinko, myslím že je tam návod na kila. Já to dávám injekční stříkačkou, holkám rovnou do pusy mezi zuby. Uvidíte jestli pomůže, když ne, skočila bych ještě k jinému vetovi.
doplněno 08.10.10 20:32:A taky mě napadlo, nemůže mít třeba alergii? Například, když jsem holkám vyprala pelech v prášku tak mi furt kýchaly a funěly..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.